MHP´DEN İLK KEZ ADAY ADAYI ÇIKIYOR

YENİŞEHİR´DEN MHP´DEN İLK KEZ MİLLETVEKİLİ ADAYI ADAYI ÇIKTI

 MHP´DEN İLK KEZ ADAY ADAYI ÇIKIYOR
/kanal16haber.com/2018-4/30/220308225b.mp4
SİYASET 30.04.2018 21:57:16 0

BURSA´NIN YENİŞEHİR İLÇESİNDE 24 HAZİRAN GÜNÜ YAPILACAK OLAN GENEL SEÇİMLERDE MHP´DEN İLK KEZ MİLLETVEKİLİ ADAYI ADAYI ÇIKTI? MHP BURSA YENİŞEHİR İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI İBRAHİM ERTOĞRAL, 24 HAZİRAN GÜNÜ YAPILACAK OLAN GENEL SEÇİMLERDE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Bursa´nın Yenişehir ilçesinde 24 Haziran günü yapılacak olan Genel Seçimlerde MHP´den ilk kez Milletvekili adayı adayı çıktı.

MHP Bursa Yenişehir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi eski ülkü ocakları Başkanı İbrahim Ertoğral, 24 Haziran günü yapılacak olan Genel Seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

27 yaşındaki genç siyasetçinin yaptığı açıklamaya, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Silahlı, MHP Meclis Üyeleri, bazı oda, dernek ve kooperatif başkanları ile partililer katıldı.

MHP İlçe Başkanı Arif Eren, toplantıda yaptığı konuşmada, Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış ve partinin neferlerinden biri olan İbrahim Ertoğral´a her kesimden destek istedi. 

İbrahim Ertoğral´ın Milletvekili aday adaylığı,  MHP Yenişehir İlçe Başkanlığı´nda ilk olurken, Ertoğral yaptığı açıklamada kendisine destek olan herkese teşekkür etti.