TACİZ CİNAYETiNE MÜEBBET HAPİS İSTENDİ

BURSA´DA İLİŞKİ YAŞADIĞI ADAMI ÖLDÜREN KADIN VE AZMETTİRMEKLE SUÇLANAN EŞİNİN DAVASI BAŞLADI

TACİZ CİNAYETiNE MÜEBBET HAPİS İSTENDİ
/kanal16haber.com/2017-3/28/160014803b.mp4
ASAYİŞ 28.03.2017 14:55:56 0

 

Bursa´da taciz cinayetinde komşusunu öldüren kadın ile azmettirmekle suçlanan kocası hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açıldı. 

Geçen yıl eylül ayında Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, 4 çocuk annesi 33 yaşındaki N.A., kendisine önce tecavüz ardından  taciz etmekle suçladığı komşusu 30 yaşındaki Ü.Ş.´yi evine çağırıp sliahla öldürdü.

Namus meselesi yüzünden cinayeti işlediğini iddia eden kadın tutuklandı. N.A.´nın 4 yaşındaki oğlunun babasının Ü.Ş. olabileceğini söylemesi üzerine DNA testi yapıldı.

Alınan kan örnekleri sonrası çocuğun babasının yüzde 99.9 öldürülen Ü.Ş. olduğu tespit edildi. N.A., hakkında kasten adam öldürmek, kocası M.A.,  da hakkında cinayete azmettirmek suçundan müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı.

İddianamede M.A.´nın ilişkiyi öğrendiği ve bu sebeple Ü.Ş. ile kavga ettiği, arkadaşlarına ?Onu öldüreceğim. Nereden silah bulurum´ dediği yer aldı. Olay gecesi M.A.´nın, saat 21.30 gibi kapıyı kilitleyip N.A.´yı evde bıraktığına ve cinayetin ise 15 dakika sonra işlendiğine dikkat çeken savcı, M.A.´ın da ´cinayete azmettirmek´ suçundan yargılanmasını istedi.

Tutuksuz sanık M.A. ve tutuklu sanık N.A., önümüzdeki nasın ayında 1. Ağır Ceza Mahkemesi´nde hakim karşısına çıkacak.