Tarih: 10.03.2018 10:48

Yıldırım Kadınlarla daha güçlü

Facebook Twitter Linked-in

 

Yıldırım Kadınlarla daha güçlü

Yıldırım Belediyesi tarafından Başkan İsmail Hakkı Edebali´nin katılımıyla düzenlenen ?Yıldırım´da Kadının Güçlendirilmesi İstihdamı ve Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi´ panelinde, kadın istihdamının yaygınlaşması ve girişimciliğin desteklenmesi değerlendirildi.

Yıldırım Belediyesi, kadınların ekonomik hayata katılmasına verdiği önemi ve desteği, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlediği ?Yıldırım´da Kadının Güçlendirilmesi İstihdamı ve Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Paneli´ ile vurguladı.

Barış Manço Kültür Merkezi´nde düzenlenen panele kadınların ilgisi yoğun oldu. Panele Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´de katıldı.

 

Başkan Edebali, kadınların toplumdaki önemine dikkat çekti.

Yıldırım Belediyesi´nde 34 Müdürlük olduğunu söyleyen Edebali, insana ve topluma yönelik hizmetlerin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapıldığını vurguladı.

Proje Uzmanı ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitmeni Gülbin Okur´un moderatörlüğünde yürütülen panelde katılımcılar İŞKUR Şube Müdürü Sibel Zengin, BUİKAD Kurucu Başkanı ve İnsan Kaynakları Uzmanı Selma Çetinkaya Türker ve İş İnsanı Güllü Aydoğan, iş yaşantısına dahil olma süreçleri ile kariyer başarılarını Yıldırımlı kadınlara aktardı.

 


/kanal16haber.com/2018-3/10/105528016b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —