YURT GENELİ TRAFİK KAZALARI

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 4 KİŞİ YARALANDI

YURT GENELİ TRAFİK KAZALARI
/kanal16.com.tr/2015-11/7/180604964b.mp4
ASAYİŞ 7.11.2015 17:37:35 0

 

 

 

Ankara´da, gece saatlerinde 2 farklı trafik kazası meydana geldi.

MEYDANA GELEN KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

 İlk kaza, ssaat 01.30 sularında Çankaya´da meydana geldi. Malazgirt Bulvarı üzerinde seyir halinde olan araçlar, ODTÜ Kavşağına 100 metre kala, sürücülerinin direksiyon hakimiyetlerini kaybetmeleri sonucu çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı

Diğer kaza, sabaha karşı Çankaya´da yaşandı. Mithatpaşa Caddesi üzerinden Sıhhıye istikametine seyir halinde olan otomobilin sürücüsü, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Otomobil sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

 

Bartın´ın Ulus ilçesinde meydana gelen kazada, freni patlayan tomruk yüklü kamyonun kasasında bulunan 2 kişi feci şekilde can verirken, 4 kişide yaralandı. 


KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Samsun´un 19 Mayıs ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ise 2 kişi yaralandı. 


MEYDANA GELEN KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI

İstanbul Küçükçekmece´de bir otomobil metrobüs yoluna girdi. Metrobüsle kafa kafaya çarpışan otomobil daha sonra Ankara istikametinden gelen araçlara çarptı. 5 kişinin yaralandığı kazada faciadan dönüldü. 

MEYDANA GELEN KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

Çorum´un Kargı ilçesinde, arka lambaları yanmayan traktöre Jeep´in arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kazada Jeep´te sıkışan bir kadın ise kaza kırım ekiplerinin uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı.