Tarih: 16.01.2015 19:44

İNEGÖLSPOR PAZARSPOR DEPLASMANINA ÇIKIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 2. Ligde 2014/15 futbol sezonu ikinci devresi Cumartesi günü Kırmızı Grupta oynanacak olan tek müsabaka ile başlayacak. Şampiyonluğun güçlü adaylarından birisi olan temsilcimiz İnegölspor, ilk maçta 3-1’le dize getirdiği Rize temsilcisi Pazarspor’a hafta sonu rövanş maçında konuk olacak. İkinci devre maratonunda iki takviye ile yola çıkacak olan Bordo-Beyazlılar, Karadeniz seferinden üç puanla dönerek devreye moralli başlamanın planlarını yapıyor.

 

Birbirinden iddialı ekiplerin yer aldığı Kırmızı Grupta ilk yarıyı lider Bandırmaspor’un 5 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan İnegölspor, ikinci devrede daha istikrarlı bir yol izlemeyi amaçlıyor.

 

İnegöl’deki hazırlıklarını tamamlayan Bordo-Beyazlı kafile, ikinci yarının ilk deplasmanı için Rize’ye gidecek. İlk maçta 3-1 yendiği rakibini rövanş maçında da dize getirerek ikinci yarı defterini üç puanla açmak isteyen temsilcimizde Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Pazarspor karşılaşmasından 3 puan kazanmak istiyoruz. Karşılaşmaya tam kadro çok iyi hazırlandık. İnşallah bu deplasmandan istediğimizi alarak döneceğiz" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —