15 GÜN SONRA ASKERE GİDECEKTİ

DEREYE DÜŞEN GENÇ YAŞAMINI YİTİRDİ

15 GÜN SONRA ASKERE GİDECEKTİ
GÜNDEM 21.10.2013 22:21:58 0

Alınan bilgiye göre, 15 gün sonra Bilecik`in Söğüt ilçesine vatani görevini yapmak üzere gideceği öğrenilen Mehmet Özkoç, geçtiğimiz Cuma gecesi 2 arkadaşıyla sohbet etmek için otomobille Bedre Deresi kenarına gitti.
DEREYE DÜŞTÜ
Bir süre sonra Özkoç, tuvalet ihtiyacı için arkadaşlarının yanından ayrılıp dere kenarına indi. Bu sırada taşa takılan Özkoç, dengesini kaybederek, şiddetli yağmur nedeniyle debisi yükselen dereye düştü. Durumu fark eden arkadaşlarının yardıma koştuğu Özkoç, akıntıya kapılarak kayboldu. Dere boyunca koşturan arkadaşları çaresiz kalınca Jandarmayı aradı.
Jandarma ve polis ekipleri, derede gece yaptığı aramalarda gence ulaşamadı.
Sabah erken saatlerde Yalova Deniz Polisi Sualtı Ekibi, AFAD ve AKUT ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları sonucu Özkoç`un cesedi, düştüğü yerden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta çalılara takılmış şekilde bulundu.
Arama çalışmalarını umutla takip eden baba G. Özkoç., acı haberle yıkıldı. Oğlunu teşhis eden baba Güven Ö., gözyaşlarına boğuldu.
Ceset, İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
15 GÜN SONRA ASKERE GİDECEKTİ
Mehmet Özkoç, 15 gün sonra Bilecik?in Söğüt ilçesindeki Jandarma Ulaştırma Eğitim Taburu Komutanlığı`na vatani görevini yapmak için hazırlık yapıyordu.