15 yıl kaçtı, bir fotoğrafla yakalandı

Bursa’da 8 yıldır kaçan ve hakkında 21 yıl 10 ay hapis cezası bulunan bir kadın hırsız, eşinin çekilmiş bir fotoğrafı sayesinde yakalandı.

BURSA HABER 27.09.2024 11:17:00 0
15 yıl kaçtı, bir fotoğrafla yakalandı

 

Torunuyla birlikte BİM’de alışveriş yaparken gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadın hırsız, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ise "Ayıp ama, 15 senelik şeyi yakaladınız. Hadi görüşürüz." diyerek tepki gösterdi.

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan kişilere yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Hırsızlık suçundan hakkında 8 ayrı dosyadan kesinleşmiş 21 yıl 10 ay hapis cezası bulunan Gürcü E.’yi yakalamak için harekete geçen ekipler, uzun süredir kaçak olan şüphelinin 2020 yılında oğlunun yakalanmasının ardından tamamen Bursa’dan ayrılarak İstanbul’a yerleştiğini tespit etti. İstanbul’da ise akrabası Aslı E.’nin kimlik bilgileriyle hareket ettiği öğrenildi.

 

 

Eşinin 2023 yılında cezaevinden tahliye olmasının ardından çekilen bir fotoğraf, polisin dikkatini çekti. Son olarak sistemde 2016 yılına ait fotoğrafı bulunan Gürcü E.’nin kimliğinin tespit edilmesi zorlaştı. Ancak eşi Orhan E.’nin Gemlik ilçesi Kumla sahilinde çekilen fotoğrafı inceleyen ekipler, şüphelinin izini buldu. Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen operasyon sonucunda Gürcü E., torunuyla birlikte BİM markette alışveriş yaparken kardeşine ait kimlikle yakalandı. Gözaltına alınan Gürcü E., işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Bursa’da cinsiyet kalıplarını yıkan eğitimler

Papa 14. Leo, İznik’e geldi

Başkan Erdoğan: “Devlet-millet bağını her zamankinden daha güçlü hale getirdik”

Nilüfer Belediyesi’nde Çatalhöyük konuşuldu

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan "Terörsüz Türkiye" mesajı

İnegöl’de sanayinin park sorununa büyük çözüm

CHP 39. Kurultayı Ankara’da toplandı

Osmangazi Belediyespor’un yıldızı Türkiye International’da birinci

Bursa Büyükşehir LoRa Alliance’a üye oldu

Osmangazi’de miniklere erken yaşta sağlıklı gülüş eğitimi

Nilüfer’de tıp tarihi buluşması

Dünya gözünü İznik’e çevirdi

Benzin ve motorin fiyatlarında beklenen indirim gerçekleşti

Edebiyatın kalbi Bursa’da atıyor

Gar–Şehir Hastanesi yoluna dair Büyükşehir'den açıklama!

Asgari ücrette geri sayım başladı

Osmangazi Belediyespor Play-Off yolunda kenetlendi

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görev değişimi!

Mollaarap, Bursa’nın yeni kültür ve yaşam merkezi oluyor

TİMBİR, dijital habercilikte telifin stratejik önemini vurguladı

Osmangazi’de renkli günler başladı

İznik’te Papa Yoğunluğu: doluluk yüzde 100

Bursa sanayisi için tehlike çanları!

Nilüfer’de zincir restoranlara sıkı denetim

'Yüzyılın Konut Projesi'ne 5 milyon 314 bin kişi başvurdu

İnegöl'den hafta sonu vezne hizmeti

Bursa’da "Elde Üret Evden Sat" projesi başladı

Makine sektörünün küresel buluşması için geri sayım başladı

Ortaokul öğrencilerini taşıyan otobüs, alev topuna döndü

Nilüfer’de prefabrik yapıda yangın

Yükleniyor