19 Mayıs’a coşkulu kutlama

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak.

17.05.2021 13:05:00 0
19 Mayıs’a coşkulu kutlama

Gölyazı’da tekne turundan şehir merkezinde motosiklet ve otomobil konvoyuna kadar çeşitli etkinliklerle 19 Mayıs coşkusu tüm şehri saracak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bursa’da birbirinden renkli etkinliklerle kutlanacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca hazırlanan programlar 17 Mayıs Pazartesi (BUGÜN), Gölyazı’da yapılacak tekne turu ile başlayacak. Pandemi kuralları gözetilerek yapılacak etkinlikler, Büyükşehir Bando Takımı ve Büyükşehir Belediyesporlu 20 Milli sporcunun 15.00’daki gençlik yürüyüşü ile başlayacak. Daha sonra ise Türk Bayrakları ile donatılan teknelerde bando eşliğinde gölde tur atılacak.

19 Mayıs Çarşamba günü Bursa Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikler ise saat 10.00’da Heykel’deki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak. Kent Müzesi önündeki alanda devam edecek etkinliklerde, halk dansları, karate-kata ve cimnastik ve mehteran gösterisi yapılacak.

Bu etkinliklerin hemen ardından Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca hazırlanan programa devam edilecek. Belediye Bandosunun içinde olacağı açık otobüsle şehir turu atılacak. Şehir turunu Türk Bayrakları süslenen 102 motorlu sporcu ile 102 modifiyeli araçla otomobil severler katılacak. Öte yandan sokak sanatçıları kentin 10 farklı noktasında gün boyu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirecek. Saat 20.30’da da Tophane’deki Saat Kulesinin bulunduğu alanda 5-6 dakikalık havai fişek gösterisi yapılacak.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Dışişleri: ABD'nin Suriye'ye yönelik yaptırımları kaldırmasını memnuniyetle karşılıyoruz

Bursa’da deprem sığınma projesi

Yeşiltaş’tan Mustafakemalpaşa’da sandık çağrısı: Çarşı-pazar yangın yeri, çözüm sandık!

Veri Analizi Okulu ilk dönemi tamamladı

Geleceğin mühendisleri Çilek fabrikasında sahaya indi

Gazeteci Ülker Karlı vefat etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Yasal düzenleme gerekiyorsa, Meclis elbette yapacaktır

Yıldırım’a yeni kadın spor merkezi

Gazeteci Levent Gültekin, adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı

Yenişehir’de ritim kursuna yoğun ilgi

AK Parti, Terörsüz Türkiye raporunu TBMM'ye bildirdi

MHRS’den 388 milyon randevu

Öğrenciler Bursa'nın dünyaca ünlü lezzetlerini ilk kez deneyimlediler

İnegöl’de kokoreççi önündeki cinayet: Güvenlik kamerasına yansıdı

BTSO’dan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için ortak vizyon toplantısı

İnegöl’de aile sağlığı yatırımı

Bursa’da üç ilçede su kesintisi

Bursa’da kriz hazırlığı

İlaç fiyatları değişti: Karar Resmi Gazete'de

TÜİK: Güven azaldı

Nilüfer’den altın zafer

İnegöl’de çevre bilinci eğitimi

Bakan Işıkhan’dan asgari ücret açıklaması

Yıldırım’dan dönüşüm hamlesi

TBMM’de 30 bin TL’lik seyyanen zam geri çekildi

OGM’den kaçak kesime sıkı denetim

Başkan Aydın’dan Arap Şükrü Sokağı müjdesi

Michelin yıldızlı restoranda yaşadığımız absürtlükler

Türkiye'nin otomotiv devi Tofaş'ta isyan!

MSB’den İHA açıklaması

Yükleniyor