19 Mayıs’a coşkulu kutlama

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak.

17.05.2021 13:05:00 0
19 Mayıs’a coşkulu kutlama

Gölyazı’da tekne turundan şehir merkezinde motosiklet ve otomobil konvoyuna kadar çeşitli etkinliklerle 19 Mayıs coşkusu tüm şehri saracak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bursa’da birbirinden renkli etkinliklerle kutlanacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca hazırlanan programlar 17 Mayıs Pazartesi (BUGÜN), Gölyazı’da yapılacak tekne turu ile başlayacak. Pandemi kuralları gözetilerek yapılacak etkinlikler, Büyükşehir Bando Takımı ve Büyükşehir Belediyesporlu 20 Milli sporcunun 15.00’daki gençlik yürüyüşü ile başlayacak. Daha sonra ise Türk Bayrakları ile donatılan teknelerde bando eşliğinde gölde tur atılacak.

19 Mayıs Çarşamba günü Bursa Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikler ise saat 10.00’da Heykel’deki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak. Kent Müzesi önündeki alanda devam edecek etkinliklerde, halk dansları, karate-kata ve cimnastik ve mehteran gösterisi yapılacak.

Bu etkinliklerin hemen ardından Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca hazırlanan programa devam edilecek. Belediye Bandosunun içinde olacağı açık otobüsle şehir turu atılacak. Şehir turunu Türk Bayrakları süslenen 102 motorlu sporcu ile 102 modifiyeli araçla otomobil severler katılacak. Öte yandan sokak sanatçıları kentin 10 farklı noktasında gün boyu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirecek. Saat 20.30’da da Tophane’deki Saat Kulesinin bulunduğu alanda 5-6 dakikalık havai fişek gösterisi yapılacak.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

TİMBİR, dijital habercilikte telifin stratejik önemini vurguladı

Osmangazi’de renkli günler başladı

İznik’te Papa Yoğunluğu: doluluk yüzde 100

Bursa sanayisi için tehlike çanları!

Nilüfer’de zincir restoranlara sıkı denetim

'Yüzyılın Konut Projesi'ne 5 milyon 314 bin kişi başvurdu

İnegöl'den hafta sonu vezne hizmeti

Bursa’da "Elde Üret Evden Sat" projesi başladı

Makine sektörünün küresel buluşması için geri sayım başladı

Ortaokul öğrencilerini taşıyan otobüs, alev topuna döndü

Nilüfer’de prefabrik yapıda yangın

Osmangazi’den hafta sonu vezne hizmeti

İznik, Papa’yı ağırlamaya hazır

Gemlik'te su kesintisi

Engelsiz Bursa için büyük adımlar

Nilüfer’de Kardelen Parkı ve Koşu Yolu açıldı

Brent fiyatlarındaki düşüş akaryakıta indirim sinyali verdi

Bursa merkezli uyuşturucu operasyonu : 16 Gözaltı, 50 milyon TL’lik mal varlığına el konuldu

BTSO Başkanı İbrahim Burkay: “AB piyasasındaki toparlanma Bursa için kritik önemde”

Firari hükümlü, 240 saatlik kamera görüntüsü izlenerek yakalandı

Tiyatroseverler Osmangazi’de unutulmaz bir gece yaşadı

İnegöl Belediyesi THM Korosu salonu coşturdu

TFF’den Bursaspor’a ceza! PFDK kararı açıklandı

Avukat Çokal: “Bilirkişi heyeti gerekçesiz değiştirildi rapor sorumlulukları içermiyor”

İnegöllü sporcu Emre Doğan Türkiye Şampiyonu oldu

Özbekistan Büyükelçisi Khaydarov, BTSO’da iş dünyasıyla buluştu

Nilüfer’e veda Osmangazi’ye merhaba

AK Parti Kadın Kolları: “Kadına yönelik şiddet insanlık suçudur”

Yenişehir’de ekmek zammına tepki: “Bu karar belediyemizin değil"

Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan suç örgütü iddianamesi kabul edildi

Yükleniyor