2016´NIN SON BEBEĞİNE ŞAHİN VE ALTEPE´DEN ALTIN

BURSA´DA 2016´NIN SON BEBEĞİ ´İKRA´OLDU

2016´NIN SON BEBEĞİNE ŞAHİN VE ALTEPE´DEN ALTIN
/kanal16haber.com/2017-1/1/170714437b.mp4
GÜNDEM 1.01.2017 16:00:38 0

   
 

 

 



Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve beraberindeki protokol üyeleri yeni yılı Zübeyde Hanım Doğumevi´nde karşıladı.

 

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte yeni yıla sayılı dakikalar kala 2016´nın son bebeğini ziyaret etti.

 

Kanalımız Kanal 16´nında canlı olarak yayınlandığı ziyarette , Başkan Altepe ve Şahin, Nagihan ? Halil Yeşil çiftinin bebekleri minik ?İkra´yı altın takarak ödüllendirdi.


 

Öte yandan yeni yılın ilk dakikalarında ise Neriman ? Gökhan Şahin çiftinin ?Gökalp´ adını verdikleri erkek bebekleri dünyaya gözlerini açtı.

 

Milletvekili Hüseyin Şahin ve Başkan Recep Altepe, ´Gökalp´ bebeğe de altın takıp, anne Neriman Şahin´e çiçek ve bebek bakım seti etti.

 

Her iki aileyi de tebrik eden protokol üyeleri,ailelerin bu sevincine ortak oldu.


Ak parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Yeni yıl mesajını hastanede verdi.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2016´nın dolu dolu geçen bir yıl olduğunu, ülke olarak bir çok sıkıntıların yaşandığını belirterek 2017´nin huzurlu bir yıl olmasını temenni etti.

 

 


Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de 2017 yılının hem Türkiye´ye hem de Suriye ve Irak başta olmak üzere tüm yakın coğrafyaya huzur ve barış getirmesini diledi.