21. KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ SÜRÜYOR

MUSTAFA KESER ŞARKILARIYLA İNEGÖLLÜLERİ ÇOŞTURDU

21. KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ SÜRÜYOR
5.08.2008 00:04:17 0

21. Uluslararası Kültür Sanat Festivali programı kapsamında 2 Ağustos 2008 Cumartesi akşamı, Türkiye’deki sanatçılar içerisinde en zengin repertuara sahip olan ünlü sanatçı Mustafa Keser sahne aldı.

Saat 21.00 de Kültürpark içerisindeki Açık Hava Gösteri Merkezinde (Amfi Tiyatro) İnegöl Belediyesinin çalışmaları ile ilgili sunumun ardından başlayan Mustafa Keser konserine, Kaymakamı Durmuş Gençer, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenice Belediye Başkanı Ramiz Yiğit, Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş, Orman İşletme Müdürü Hakkı Gedik, İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Avcı, AK Parti İlçe yöneticileri ve  Belediye Meclis üyeleri, DP İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Uğur, AK Parti Alanyurt Belde Başkanı Adil Kansu, Yurt dışından gelen Halk Dansları topluluklarının yöneticileri, bazı okul müdürleri, daire amirleri, Oda ve Dernek Başkan ve yöneticileri ile kalabalık vatandaşlar katıldılar.

Konserine yoğun alkış ve tezahüratlar eşliğinde başlayan ünlü sanatçı Mustafa Keser, elinden eksik etmediği, simgesi haline gelen oyalı mendiliyle seslendirdiği hareketli şarkı ve türkülerle çeşitli yörelere ait halk danslarından örnekler sunup İnegöllüleri coşturdu, anlattığı fıkralarla da izleyenleri kahkahalara boğdu.

Konserin arasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 21. Uluslararası Kültür Sanat Festivaline katılan, katkıda bulunan, emek veren herkese teşekkür etti. Mustafa Keser’in herkes tarafından çok sevilen, çok yönlü bir sanatçı olduğunu belirten Başkan Alinur Aktaş, kendilerini kırmayıp 21. Uluslararası Kültür Sanat Festivalinde katılıp, coşku ve renk kattığı için çiçek verip, Kütahya çinisi hediye etti.

Belediye Başkanı Aktaş’ın konuşmasının ardından konserine devam eden ünlü sanatçı Mustafa Keser, zaman zaman halkın arasına girip, birlikte oynayıp, şarkılar söyledi.