2 gecede 6 ev soyan hırsızlar tutuklandı

Bursa’da "Kertenkele" lakaplı Oktay K. isimli hırsız, 14 yıl kaldığı cezaevinden izinli çıktığı gibi 2 gecede 6 eve tırmanarak 250 bin liralık altın ve cep telefonu çaldı.

BURSA HABER 14.08.2024 11:15:00 0
2 gecede 6 ev soyan hırsızlar tutuklandı

 Yapılan operasyon sonucu yakalanan Oktay K. ve gözcülük yapan yeğenleri cezaevine gönderildi. Ev sahibi kadının evine giren hırsızı yakalamak için kovaladığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri suç ve suçluyla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Son olarak iki günde Dikkaldırım, Emek, Doğanköy ve Çamlıca Mahallesi’nde toplam 6 eve tırmanarak giren hırsızlar ekipleri harekete geçirdi. Bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına alan polis, 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma yaptı. 

Ev sahibi kadın hırsızı kovaladı 
Doğanköy Mahallesi’nde girdiği evde fark edilen hırsız, kapıdan çıkarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine ev sahibi kadın ise hırsızı uzun bir süre kovalayarak yakalamaya çalıştı. Hırsızın başka bir evde fark edilince ev sahibi adam tarafından kovalandığı anlar da güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 



Kimlikleri tespit edilince çıkan detaylar polisi bile şaşırttı 
Geniş çaplı soruşturma yapan Hırsızlık Büro Dedektifleri, 2 gecede 6 eve giren hırsızların "Kertenkele Oktay" lakabıyla tanınan Oktay K. (38) ve gözcü olan yeğenleri Batuhan A. (19) ile Civan A. (16) olduğu tespit edildi. 

14 yıl kaldığı cezaevinden izinli çıkınca ilk işi yine hırsızlık oldu 
"Kertenkele lakaplı Oktay K.’nın 14 yıl boyunca hırsızlık suçundan cezaevinde kaldığı ve izinli çıkar çıkmaz iki gecede 6 eve tırmanarak girdiği görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. 

Bir gecede paket oldular, soluğu nezarethanede aldılar 
Oktay K. (38), Batuhan A. (19) ve Civan A. (16) ikamet ettikleri Dikkaldırım Mahallesi’nde bir eve yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. Yaka paça gözaltına alınan şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 



2 gecede 6 evden 250 bin TL’lik eşya çalmışlar 
Çalınan malzemelerin tespitini yapan polis, maddi değeri 250 bin TL olan telefon, ziynet eşyası, saat, altın kolye gibi malzemeleri sahiplerine teslim etti. 

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, birinci ve ikinci katta oturan vatandaşların gece saatlerinde camlarını kapatmalarını ve bu tür olayların yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemlerini alması gerektiğini hatırlattılar. 
 

UEDAŞ Uludağ’da 7/24 sahada

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı yaşanıyor

Uludağ'da kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı; tatilciler akın etti

Bursa'da 'yanlışlıkla vurdum' diyen sanığın cezası belli oldu!

Adliye'de silahlı saldırı: Savcı, kadın hakimi vurdu!

Şanlıurfa’da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Nilüfer’de kadın ve distopya söyleşisi

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek

Kayseri'de cenaze götürülen midibüs devrildi; 3'ü ağır, 22 yaralı

Bursa beyaz gelinliğini giydi!

Bursa'da refüje çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı

Devlet Bahçeli: Mazlum Abdi İsrail'in kuklasıdır

Osmangazi'de karla mücadele aralıksız devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye mesajı: Kardeşliğimizi bozamazlar

Yıldırım'da tarih ortak akılla ayağa kalkıyor

Türk Süsleme Sanatları ve Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi açıldı

İnegöl'de seyir halindeyken alev alan cip kullanılamaz hale geldi

Timbir Heyetinden Kanal Urfa'ya anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzceli vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa’da dere yatağına düşen adam hayatını kaybetti

Yakınları ulaşamayınca gerçek ortaya çıktı: Evinde ölü bulundu

Usta oyuncu Koray Ergün hayatını kaybetti

Bursa’da uyuşturucu operasyonu; 1 tutuklama

Nilüfer’de afetlere karşı deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Suriye ordusu: "SDG’nin herhangi bir eylemi sert karşılık bulacak"

Yıldırım Belediyesi Bursa'nın fethini etkinliklerle kutluyor

Adıyaman’da feci kaza can aldı: 3 ölü, 3 yaralı

Yenişehir’de kapalı pazar yeri için proje süreci başladı

Refüje çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavga ölümle bitti!

Yükleniyor