2. LİG KIRMIZI GRUPTA KRİTİK HAFTA

GÖZÜMÜZ İNEGÖL’DE KULAĞIMIZ BANDIRMA’DA OLACAK

2. LİG KIRMIZI GRUPTA KRİTİK HAFTA
SPOR 27.02.2015 17:34:41 0

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor, Pazar günü saat 13.30’da Kahramanmaraşspor’u ağırlıyor. Şampiyonluk rakiplerinden Bandırmaspor’un evinde Göztepe’yi konuk ettiği kritik haftada, düşme tehlikesi yaşayan Kahramanmaraş karşısında kritik bir maça çıkacak olan İnegölspor, müsabakadan galibiyetle ayrıldığı takdirde Bandırma’dan gelecek her sonuçtan kazançlı çıkacak. Bordo Beyazlıların ligde çıktığı son 9 deplasman maçını kazanamayan rakibi Kahramanmaraşspor karşısında kolay bir galibiyet alması bekleniyor.

İki ekibin ilk randevusu 1987 senesine dayanıyor. 87-88 sezonunda 2. Futbol Ligi B Grubu’nda karşı karşıya gelen 2 ekipten İnegölspor ilk maçta evinde ağırladığı rakibini 5-1 gibi bir skorla yenerken Kahramanmaraş ise müsabakanın rövanşında evinde 7-1’lik skorla Bordo Beyazlıları yenerek adeta gövde gösterisi yapmıştı. İki ekip daha sonra 2006 yılında 2. Lig Yükselme Grubu’nda karşılaştı. İlk maçta İnegöl’de rakibini 2-1 yenen Bordo Beyazlılar deplasmanda da 4-0’lık galibiyet elde ederek rakibine üstünlük kurdu. Son olarak 2014-15 futbol sezonunun ilk yarısında karşılaşan ekiplerden İnegölspor, deplasmanda rakibini 1-0’lık skorla geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Pazar günü saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada Kayseri bölgesi hakemlerinden Ömer Murat Ülger düdük çalacak. Ülger’in yardımcılığını ise Mehmet Küçük ve Resul Özdemir yapacak.