Tarih: 16.04.2015 20:10

39. TURİZM HAFTASI

Facebook Twitter Linked-in

15-22 Nisan Turizm Haftası İnegöl’de coşkuyla kutlandı. Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğini yaptığı 39. Turizm haftası renkli görüntülere sahne oldu.

Programa; Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mukaddes Kılıçlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veli katıldı.

Programın açılış konuşmasını okul müdür başyardımcısı Cemile Coşkunyürek yaptı

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban her bireyin turizm elçisi olması gerektiğini kaydetti.

Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Mukaddes Kılıçlar da İnegöl’ün her alanda sayılı şehirlerden birisi olduğunu, bundan iyi bir şekilde faydalanmak gerektiğini söyledi.

Programda son olarak konuşan Kaymakam Ali Akça İnegöl’ün, sahip olduğu değerleri ön plana çıkarması gerektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. İlk, orta ve lise öğrencileri arasındaki yarışmanın bu yılki teması ‘Birlik, beraberlik ve hoşgörü’ oldu.

Ödül töreninin ardından okul öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi. Kafkas yöresi halk oyunları, izleyenlerden büyük alkış aldı. Öğrencilerin okuduğu türküler beğeniyle dinlenirken program halk oyunları gösterisi ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —