Tarih: 28.04.2014 21:47

5 GÜN SONRA YİNE AĞAÇ TEPESİNDE

Facebook Twitter Linked-in

5 GÜN SONRA YİNE AĞAÇ TEPESİNDE

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme ekipleri, 21 Nisan 2014 Pazartesi günü yaptıkları denetimler sırasında, 31 LV 581 plakalı motosikleti bağlamış, sürücüye de cezai işlem uygulanmıştı.

Buna sinirlenen genç, alkol aldıktan sonra aynı gün akşam saatlerinde Kasımefendi caddesi ile Suyolu caddesinin kesiştiği kavşakta bulunan ağaca çıkarak, intihar etmek istedi. Gence ait motosikletin olay yerine getirilmesi üzerine yaklaşık bir saat süren intihar girişimi sona erdi.

İntihar eyleminden vazgeçmesi için kendisine teslim edilen motosikletinin geri alındığını, gerekli cezaların ödeneceğine dair söz verenlerin sözlerinde durmadığını belirten M.A., bu kez sözünde durmayanlara tepki için aynı ağacın tepesine çıktı.

5 gün sonra aynı ağacın tepesine çıkarak ikinci kez intihar girişiminde bulunan M.A., en uç dallara çıkarak yürekleri ağızlara getirirken, itfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulundu. Gencin intihardan vazgeçmesi için yine uzun süre dil döküldü.

M.A., ağaca astığı ?Herkesten özür dilerim. Bana söz verenler, nerde kaldı sözünüz? Bunu yapmaya siz mecbur ettiniz. 6 gündür uyku uyuyamıyorum? yazılı pankartla tepkisini dile getirdi.

M.A., daha sonra çıktığı ağaçtan kendi isteği ile inerek, intihar girişimine son verdi. M.A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —