+65’e özel spor etkinliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de pandeminin etkisinin hissedildiği geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara açık havada spor yapma imkanı sunuyor.

SPOR 7.04.2021 13:46:00 0
+65’e özel spor etkinliği

Korona virüsle mücadele kapsamında bir yılı aşkın süredir dezenfeksiyon çalışmalarının yanında toplumun her kesimine yönelik geniş kapsamlı sosyal destek programlarını kesintisiz uygulayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 1 yılı aşkın süredir sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri vatandaşları sportif etkinlikte buluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın koordinasyonunda hayata geçirilen ‘65 yaş ve üzeri sağlıklı yaşam projesi’ kapsamında vatandaşlar açık havada spor yapma imkanına kavuşuyor. Risk grubunda oldukları için uzun süredir sokağa çıkma kısıtlaması olan bu nedenle de zamanlarının büyük bir bölümünü evlerinde geçirmek kalan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, bu proje ile uzman eğitmenler eşliğinde fizikler aktivitelerini artırmak için önemli bir fırsat yakaladı.

Salı ve Perşembe günleri 11.00 – 12.00 saatleri arasında Hüdavendigar Kent Parkı’nda, Çarşamba ve Cuma günleri de aynı saatlerde Merinos Park’ta yapılan ve Ramazan ayı süresince de devam edecek olan etkinliklere 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yoğun ilgi gösteriyor.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Başkan Bozbey’e saldıran iki kişi serbest bırakıldı

Başkan Özdemir emeklileri dinledi

CHP Heyetinden İl Başkanlığına destek ziyareti

BTSO Akademi iş dünyasının dönüşümüne rehberlik ediyor

GÜÇ Programı’na İTSO’dan destek: Gençler üretime hazırlanıyor

Bursa ile Litvanya arasında iş birliği mesajı

Mudanya Belediyesi'ne yıkım tepkisi: "Çözüm istiyoruz"

AK Parti’ye üç yeni katılım

Donald Trump: Yeniden aday olmak istiyorum

Bozbey’e saldırı bir kişinin değil bir sistemin sonucudur

Bakan Göktaş açıkladı: Aileler için kritik düzenleme yolda

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin emanetine sahip çıktık

Başkan Bozbey'e saldırı anı anbean kameralara yansıdı!

Bakan Tunç: Af söz konusu değil

Yurt dışı alışverişe sıkı denetim

Arda Turan ailesinin mutluluğuna ortak oldu

Engelsiz Bursa için 100 bin kişiye dokunan hizmet

AK Partili başkanlardan Bozbey’e yapılan saldırıya kınama

Başkan Aydın: En büyük sermaye insandır

2100 uyarısı: Türkiye nüfusu 25 milyona düşebilir

BAĞ-KUR ve GSS prim borçlularına müjde!

Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde Galatasaray’ın rakibi oldu

Bursa dahil 63 ilde zehir tacirlerine darbe!

Venezuela’da ulusal yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vali atamaları

Başkan Bozbey'e saldıran kişinin kimliği belli oldu!

Başkan Bozbey'e Bursalı siyasilerden destek geldi

Feti Yıldız'dan infaz düzenlemesine dair açıklama

Bakanlıktan fırtına ve çığ uyarısı

Başkan Bozbey'den saldırı sonrası ilk açıklama geldi!

Yükleniyor