8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE LİMAK ENERJİ’YE ANLAMLI ÖDÜL

Farkındalık yaratmak için Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen Pembe Fatura Projesi, Kadın Dostu Markalar Ödülü’ne layık görüldü.

DİĞER 11.03.2021 16:21:00 0
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE LİMAK ENERJİ’YE ANLAMLI ÖDÜL

Sağlık, çevre ve eğitim gibi konularda toplumun ihtiyaçları doğrultusunda bilinç oluşturmayı hedefleyen Limak Enerji, meme kanserine dikkat çekmek amacıyla hayata geçirdiği Pembe Fatura Projesi ile Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülü’nün sahibi oldu. Gücünü kadından alan markaların sosyal sorumluluk projelerinin kadınlarla buluşma noktası olan Kadın Dostu Markalar Platformunun düzenlediği ödül töreni, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Limak Enerji adına Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülü’nü Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac aldı. Törende konuşan Aytac, “Elektrik faturaları vatandaşlarımız tarafından titizlikle takip edilen ve okunan faturalar. Biz de faturalarımızı bir sosyal platform olarak kullanmaya başladık. Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda sadece mesajla değil, faturalarımızın rengini değiştirip pembe olarak tasarlayarak da müşterilerimizin dikkatini meme kanserinde erken teşhisin önemine çekmeyi amaçladık. Kadınlarda kansere bağlı ölümlerde birinci sırada yer alan bu kanser türüne yönelik farkındalık oluşturmak büyük önem taşıyor. Pembe Fatura uygulamamızla bu sürece bir nebze olsun katkı sunabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Aytac sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Limak Enerji olarak yaklaşık 5 milyon kişiye hizmet veriyoruz. Enerji sektöründe kadın çalışanların genel olarak istihdam oranı düşük seviyelerde. TÜİK verilerine göre; kadın istihdam oranı yüzde 28,7,  bizim şirketimizde ise bu oran yüzde 56, kadın yönetici oranımız ise yüzde 40. Kadın çalışan ve yönetici oranımızla hem sektörün hem de Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir tablo çiziyoruz. Kadının enerjisiyle, gücüyle şirketimizdeki faaliyetleri hayata geçiriyor, bu konu üzerinde özel bir hassasiyetle ilerliyoruz. Başta Kadın Dostu Markalar Platformu olmak üzere bizi bu ödüle layık gören tüm tüketicilere ve bu ödülü almamızda emeği geçen tüm kadın çalışma arkadaşlarıma da özellikle teşekkür ediyorum.”

Limak Enerji, Pembe Fatura Projesi kapsamında hizmet verdiği müşterilerine her yıl farkındalık mesajlarının yer aldığı pembe faturaları iletmenin yanı sıra çeşitli mecralarda da konuya dikkat çekecek çalışmalar yürütüyor.

 

2Saz 1Ses konserinde ustalara saygı

Osmangazi’den Uludağ eteklerinde iftar buluşması

Bursa’da parkta bıçaklı kavga: 1 yaralı

Büyükşehir’den içme suyuna dev yatırım

Bursa’da ‘Piyasacılara’ geçit yok: 254 araca ceza

İnegöl Jandarması’ndan başarılı operasyon

Bursaspor’dan çifte zirve

Devlet Bahçeli: “Allah’a ibadet gericilikse, bizde bal gibi gericiyiz”

Akaryakıt bayileri BTSO’da buluştu

Bursa'da cadde ortasında silahlı gösteri pahalıya patladı

Başkan Bozbey’den Batı Trakya’ya anlamlı ziyaret

Osmangazi’de 1 kilo 280 gram uyuşturucu ele geçirildi!

Motorin 60 Lirayı aştı: 2,40 TL zam geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Nilüfer'de su kesintisi

Kestel’de geleneksel iftar buluşması

Ercan Özel: “Yenişehir altın dönemini yaşıyor”

Nilüfer’de hizmete 10 yeni araç daha

Ömeraltı Yaylası’nda yılkı atları görsel şölen sundu

Yıldırım Belediyesi’nden üreten kadınlara çok yönlü destek

Bursa'da dilencilik parası bebek bezinden çıktı!

Kalbimin ekmeğiyle, şükürle büyüyen yıllar!

Bursa’da fenomen ciğerciden duygulandıran iftar

Gemlik sahiline yeni kordon düzenlemesi

Galatasaray-Konyaspor maçındaki en tartışmalı pozisyona MHK Başkanı’ndan açıklama!

Hacivat-Karagöz gösterisine yoğun ilgi

Bursa’nın hangi ilçesine tarım cezaevi kuruluyor?

Mudanya’da gönüller aynı sofrada buluştu

Savunma sanayinin küresel buluşması 2027’de İstanbul’da

Yükleniyor