Başkan Ercan Özel temizlik işçileriyle bir araya geldi

Başkan Ercan Özel, belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek işçilerin haklarını koruyacaklarını ve en iyi hizmeti birlikte sunacaklarını vurguladı.

BURSA HABER 18.02.2025 13:14:00 0
 Başkan Ercan Özel temizlik işçileriyle bir araya geldi

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının daveti üzerine şantiyeye giderek işçilerle buluştu. Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde gerçekleşen buluşmaya Hizmet İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz da katıldı.  Burada kısa bir konuşma yapan Ercan Özel, Yenişehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı. Belediyede çalışan her bir kişiye güvendiğini ifade eden Başkan Özel, “Yenişehir Belediyesi çalışanları özveriyle görevlerine devam ediyor. Göğüslerinde taşıdıkları Yenişehir Belediyesi armasının hakkını veriyorlar. Her birine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

‘TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUK’
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde yıllarca üst düzey makamlarda olarak görev yaptığını hatırlatarak konuşmasına devam eden Özel, belediye çalışanlarının hangi zorluklarla karşı karşıya kalabileceğini en iyi şekilde bilebileceğini anlatarak; “Biz yöneticiler kendimizden daha çok sizleri düşünmeliyiz. Çalışanlarımızın mutluluğunu sağlamalıyız ki, onlar da yaptıkları işi en iyi şekilde yapabilsin. Bu nedenle, geçtiğimiz haftalarda Belediyemizin mali tablosunu da koruyarak işçimize verebileceğimiz en büyük zammı yaptık. Bunun yanında bir de bu zamana kadar alınamayan tüm haklarını işçilerimize vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’ye örnek olduk diyebiliriz. Şimdi başka belediyelerde çalışan işçiler de Yenişehir Belediyesi’nde çalışmak istiyorlar” diye konuştu.

 

 

‘İŞÇİMİZE OLAN GÜVENİMİZ TAM’
İşçiden sadece yaptığı işi en iyi şekilde yapmasını istediğini ifade eden Başkan Özel, “Yenişehir halkı belediyemizden hizmet istiyor. Sizlerle birlikte halkımıza en iyi hizmeti sunacağımızı biliyorum. Bu konuda sizlere inancım ve güvenim tam. Biz sizlerden hiçbir zaman parti bayrağı asmanızı ya da sallamanızı istemeyeceğiz. Tek isteğimiz olacak. İşinizi severek, özveriyle ve en iyi şekilde yapmanız olacak. İşinizi yaparken yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Yenişehir Belediyesi’nde her bir çalışanımızın aynı zamanda beni temsil ettiğini unutmamanızı istiyorum. Bizler size her konuda destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 


HİZMET İŞ SENDİKASI BURSA ŞUBE BAŞKANI YAVUZ’DAN BAŞKAN ÖZEL’E TEŞEKKÜR
Başkan Ercan Özel’in ardından konuşan Hizmet İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Yavuz da, “Bugüne kadar Yenişehir Belediye başkanlarımızdan hep bu birlik ve beraberlik tablosunu sağlamasını istedik. Ancak, maalesef hiçbir yerde bu birlikteliği sağlayamamıştık. Ama şimdi görüyoruz ki, Yenişehir Belediye Başkanı ve çalışanların hepsi birlik ve beraberlik içinde halka hizmet ediyor. Yenişehir'deki bu uyum inşallah diğer belediye başkanlarımıza da örnek olur. Çalışana değer verirseniz size yoldaş olur, dost olur, sırdaş olur. Çalışana değer verirseniz çalışanın yüzü gülerse, şehrin yüzü güler. Belediye işçisine ve emekçisine verdiğiniz değeri tüm işçi kardeşlerim görüyor ve teşekkürlerini sunuyor. Ben de her bir belediyeye örnek olacak çalışmaları yaptığınız için işçi kardeşlerimizin sesi olarak siz değerli başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, Allah rızasını kazanmak için çıkmış olduğunuz bu yolda muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı.

 


 


Başkan Bozbey: “İnegöl susuzluk çekmesin diye var gücümüzle çalışıyoruz”

Motosiklet sürücüleri için yeni cezalar yolda

Yıldırım'da kentsel dönüşüm hamlesi hız kazandı

Bursa’da lise öğrencisini darp edip, pompalı tüfekle vurdular

Başkan Aydın iftar buluşmasında

Bursa’nın yeni sağlık müdürü kim olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "İmralı heyeti randevu isterse görüşürüm"

Emekli ikramiyelerine güncelleme yapılacak mı?

YKS geç başvuru için son gün: Yarın!

İnşaat maliyetlerindeki artış 49 ayın en düşük seviyesinde

Bakan Şimşek: Cari açık sürdürülebilir seviyede kalacak

BDDK'dan yeni taşıt kredisi kararı! Kredi limitleri değişti

Ukrayna, Rusya ile 30 günlük ateşkese hazır!

Bahçeli: İstiklal Marşımız milli istiklal ve istikbale duyulan derin sevgi ve bağlılığın sonucunda hayat bulmuştur

İstiklal Marşı 104 yaşında

Osmangazi Belediyesi'nden kadın pilota destek

Erdoğan: İstiklal Marşı'nın ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz

8 İlde dev operasyon: 76 şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İkinci Nekbe felaketi yaşatmaya dönük projeler kabul edilemez

Aydın'da 4 çocuk annesi kadın ölü bulundu: Olay yerinde 13 boş kovan bulundu

Yüksek İstişare Kurulu toplandı

Yenişehir turizmin yeni cazibe merkezi oluyor!

Sigaraya yeniden zam!

Habersiz fotoğraf paylaşımına Yargıtay'dan onaylı hapis cezası

DOSTUM tesisleri yenileniyor, gençler için yeni spor alanları geliyor

Dursun Ali Erzincanlı yıldırımlılara unutulmaz bir gece yaşattı

Başkan Oktay Yılmaz, sahurda gençlerle buluştu

Osmangazi Zabıtası’ndan kaldırım işgaline sıkı denetim

Bursa'da gıda alarmı: "Köfteden kanatlı eti çıktı"

Mustafa Dündar’ın ardında bıraktığı milyonlarca liralık zarar ve BAREM gerçeği

Yükleniyor