Başkan Yılmaz pazarcı esnaf ile buluştu

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve İlçe Başkanı İrfan Akkaya ile birlikte Değirmenlikızık Semt Pazarı esnafıyla buluştu.

BURSA HABER 8.10.2024 13:48:00 0
 Başkan Yılmaz pazarcı esnaf ile buluştu

 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, saha ziyaretleri kapsamında Değirmenlikızık Mahallesi’ni ziyaret edip kurulan semt pazar yerinde pazarcı esnafı ve vatandaşla bir araya geldi. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya ile birlikte pazar tezgâhlarını tek tek ziyaret ederek esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Oktay Yılmaz, esnafın taleplerini dinleyip notlarını aldı. 

 

 

Yıldırım Belediyesi olarak ilçede yaşayan tüm vatandaşların hizmetin en güzelini alabilmesi için çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Başkan Oktay Yılmaz, semt pazarlarının bölge sakinlerinin, temel ihtiyaç maddelerine doğrudan ve en uygun fiyata ulaşabildiği yerler olduğunu hatırlattı. 

 

 

MODERN, SAĞLIKLI, GÜVENLİ

Günlük yaşamın bir parçası olan pazar alışverişini sağlıksız ortamlardan modern mekanlara taşıdıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimizin güvenli ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapabilecekleri kapalı pazar yerlerini ilçemize kazandırıyoruz. Bunu yaparken, sadece bir gün kullanılıp haftanın diğer günleri âtıl kalacak yapılar yerine, otoparkları, sosyal tesisleri ve ortak kullanım alanları ile haftanın 7 günü yaşayan tesisler yaparak, insanlarımızın istifadesine sunuyoruz. Bu hedef doğrultusunda geçtiğimiz dönem yürüttüğümüz 7 proje kapsamında Yıldırım’a 40 bin metrekare pazar alanı kazandırdık. Bu dönemde çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” diye konuştu. 

 

Borcunu ödemeyen “Lyon” gibi gider!

Gençler, Graffiti Şenliği ile kente renk kattı

A Parti İl Başkanı Fikret Aslan İsmetiye'de yangına müdahale etti

Mustafa Bozbey: “CHP kişisel çıkarların üzerindedir”

Efkan Ala’dan “Erdoğan görevden ayrılacaktı” iddialarına sert tepki: “Açık bir dezenformasyon ürünüdür”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Risk primimiz düşüyor, TL'ye güven yükseliyor"

Erkan Aydın: “Bu dava anayasa’ya müdahaledir”

CHP kurultayı davası 8 Eylül’e ertelendi: “Mutlak Butlan” gölgesinde kriz derinleşiyor

Kriz, kaos, Kılıçdaroğlu: Yeni senaryonun kodları

Havai fişek ormanı yaktı; düğündekiler tahliye edildi

Bursa’da siyaset, yargı ve iş dünyasını buluşturan nikah!

Bursa'da 50 dönüm buğday ekili tarla yandı

Özgür Özel: Cemevleri ibadethane statüsüne kavuşacak

Yıldırım'da gençliğe yatırım: Spor ve gelecek aynı çatıda

Bilal Erdoğan: "Yaşadığımızın dönemin en büyük hastalığı her şeyin değersizleşmiş olması"

Başkan Bozbey yangında zarar gören bölgeleri ziyaret etti

Bursa’da yol bakımı nedeniyle geçici trafik düzenlemesi

Adil-i Mutlak, Kültür Yolu Festivali’nin Bursa durağına misafir oldu

47 ilde ormanlara girişler yasaklandı

Kemal Kılıçdaroğlu: “Mutlak butlan çıkarsa reddedemem”

Bursa Kültür Yolu Festivali coşkusu başladı

1 aylık Metehan bebek beşiğinde ölü bulundu

Bursa’ya yeni fuar merkezi yapılacak mı?

Gürhan Akdoğan: “Tek rotamız Atatürk’ün yoludur”

Tarımın Geleceği Bursa’da yazılacak: "AgroGreen Bursa Fuarı 8 Ekim’de başlıyor"

Hükümetten kamu işçisine ikinci zam teklifi: İlk 6 ay için %17, ikinci 6 ay için %10

Afet ve Acil Durum Müdahale İstasyonu hayat kurtaracak

Ergül Halisçelik: "270 personel, 100 araçla yangına müdahale ettik"

BTSO Başkanı Burkay’dan Bursaspor açıklaması

6 İlde orman yangını!

Yükleniyor