Hırsızın iş kazası güldürdü

Alarmı duyan acemi hırsız telaş anları kameraya yansıdı

BURSA HABER 24.07.2021 11:00:00 0
 Hırsızın iş kazası güldürdü

Bursa’da hırsızlık için girdiği demirci dükkanında alarm çalınca nereye kaçacağını şaşıran hırsızın telaş anları işyeri kamerasına anbean yansıdı.
At arabasıyla hırsızlık için geldiği dükkanda keşif yaparken alarmın çalması üzerine telaşa kapılıp kaçan hırsız işyeri sahiplerini önce sinirlendirdi sonra güldürdü. Dükkana girdikten sonra bir süre içerisini gezen ve keşif yapan acemi hırsız gözüne kestirdiği malları almak için dükkanın ortasına doğru yöneldiği esnada alarmın çalmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Telaşa kapılarak kaçmaya çalışan adamın yaşadığı korku ve panik güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


"Yaşanan olay komik, ancak biraz da can sıkıcı
Dükkanın alarmının çalmasıyla kendisine bildirim giden ve hemen güvenlik kameralarını inceleyen işyeri sahibi Alperen Sağlam, “Öğle saat 1 gibi alarm şirketi beni aradı. Kameraları kontrol ettiğimde bir şey olmadığını gördüm. İçeride kimse yok, kapılarda bir şey yok. Ne olur ne olmaz diye kontrol etmeye geldim. Etrafa baktığımda bir şey göremedim. İçeriye kuş girmiştir ondan çalmıştır alarm diye düşündüm. Bir bardak su içmek için tezgaha yöneldiğimde alt tarafının açık olduğunu gördüm. Paneli levyeyle yarmışlar. Kameraları kontrol ettim içeriden malzeme götürmüşler mi diye. Kayıtları izlediğimde komik bir durumla karşılaştım. Komik ama birazda can sıkıcı bir durum. Bu civarda herkesin iş yerine giriyorlar. Adamın 80 farklı dosyası olduğunu öğrendim. Yine dışarıda ve yine hırsızlık yapıyor” ifadelerini kullandı.
Alarm olmasaydı dükkanı götürürlerdi
Bir süre önce dükkanına yine hırsızların girdiğini ve yaklaşık 50 bin lira zarar ettiğini aktaran Sağlam, “Bu defa maddi zararım çok yok. 3 panelimi yırtmış. Tanesi bin liradan 3 panel. İçeriden bir şey alamamış olması sevindirici. Allahtan alarmı taktırdık. Alarm olmasa bayram üstü aklımıza da gelmezdi böyle bir olayın yaşanacağı. Tüm dükkan gidebilirdi. Bir saat içinde her şeyi götürürlerdi. Daha öncede başımıza geldi. Çok kısa sürede tüm ekipmanlarımı çaldılar. 50 bin lira o zaman zarara uğradım” diye konuştu.

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Bakan Yumaklı: Gölecik Barajı çalışmaları hızla sürüyor

Papa’nın İznik ziyareti sonrası tarihi sur içindeki arsa 5,5 milyona satışa çıktı

Bahçeli’den CHP’ye sert çıkış: “İmralı’ya gitmekten bile korktular”

Osmangazi’de aralık meclisi toplandı

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Büyükçekmece Adliyesi’nde büyük vurgun!

Osmangazi’de engelli bireyler farkındalık için yürüdü

Bizim Ev’in 14. yılı Nilüfer’de kutlandı

Makine sektörü MEEXX Fuarı’nda buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ekonomisi 21 çeyrektir kesintisiz büyüyor

Başkan Bozbey: Bursa trafiğine nefes aldıracağız

1.2 milyon TL değerindeki 'Tiny house'u çalmıştı...

Hakan Fidan NATO toplantısında Rutte ile bir araya geldi

AK Parti Bursa’dan son kulisler

Kasım enflasyonu 31,1’e geriledi

Ak Parti Bursa ailesi büyüyor

AB’den Rus gazına büyük ambargo

Osmangazi’de engelli yollarını işgal edenlere ceza

İnegöl'e 572 fidanlık yeni koruluk kazandırıldı

Bursa'da 1 milyon 200 bin liralık ‘Tiny House'u çalan şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'yı geride bıraktık

Yükleniyor