Hırsızın iş kazası güldürdü

Alarmı duyan acemi hırsız telaş anları kameraya yansıdı

BURSA HABER 24.07.2021 11:00:00 0
 Hırsızın iş kazası güldürdü

Bursa’da hırsızlık için girdiği demirci dükkanında alarm çalınca nereye kaçacağını şaşıran hırsızın telaş anları işyeri kamerasına anbean yansıdı.
At arabasıyla hırsızlık için geldiği dükkanda keşif yaparken alarmın çalması üzerine telaşa kapılıp kaçan hırsız işyeri sahiplerini önce sinirlendirdi sonra güldürdü. Dükkana girdikten sonra bir süre içerisini gezen ve keşif yapan acemi hırsız gözüne kestirdiği malları almak için dükkanın ortasına doğru yöneldiği esnada alarmın çalmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Telaşa kapılarak kaçmaya çalışan adamın yaşadığı korku ve panik güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


"Yaşanan olay komik, ancak biraz da can sıkıcı
Dükkanın alarmının çalmasıyla kendisine bildirim giden ve hemen güvenlik kameralarını inceleyen işyeri sahibi Alperen Sağlam, “Öğle saat 1 gibi alarm şirketi beni aradı. Kameraları kontrol ettiğimde bir şey olmadığını gördüm. İçeride kimse yok, kapılarda bir şey yok. Ne olur ne olmaz diye kontrol etmeye geldim. Etrafa baktığımda bir şey göremedim. İçeriye kuş girmiştir ondan çalmıştır alarm diye düşündüm. Bir bardak su içmek için tezgaha yöneldiğimde alt tarafının açık olduğunu gördüm. Paneli levyeyle yarmışlar. Kameraları kontrol ettim içeriden malzeme götürmüşler mi diye. Kayıtları izlediğimde komik bir durumla karşılaştım. Komik ama birazda can sıkıcı bir durum. Bu civarda herkesin iş yerine giriyorlar. Adamın 80 farklı dosyası olduğunu öğrendim. Yine dışarıda ve yine hırsızlık yapıyor” ifadelerini kullandı.
Alarm olmasaydı dükkanı götürürlerdi
Bir süre önce dükkanına yine hırsızların girdiğini ve yaklaşık 50 bin lira zarar ettiğini aktaran Sağlam, “Bu defa maddi zararım çok yok. 3 panelimi yırtmış. Tanesi bin liradan 3 panel. İçeriden bir şey alamamış olması sevindirici. Allahtan alarmı taktırdık. Alarm olmasa bayram üstü aklımıza da gelmezdi böyle bir olayın yaşanacağı. Tüm dükkan gidebilirdi. Bir saat içinde her şeyi götürürlerdi. Daha öncede başımıza geldi. Çok kısa sürede tüm ekipmanlarımı çaldılar. 50 bin lira o zaman zarara uğradım” diye konuştu.

OnlyFans operasyonu: 17 kişi tutuklandı

Büyükşehir'den üreticiye 3 bin 400 kovan desteği

Başkan Aydın’dan Kükürtlü’ye çifte yatırım

Osmanlı ve Anadolu mutfağı Bursa’da yeniden hayat buluyor: Afize kapılarını açıyor

Remm Karadeniz Pide Nilüfer'de yeni şubesini açtı

Bursa’da hatimle teravih kılınacak camiler açıklandı

İmamoğlu'nun diploma davası ertelendi

Nilüfer'de ramazan sokağı kapılarını açıyor

Nilüfer’de kaçak yapılara yıkım

Yıldırım Belediyesi'nden gençlere akademik destek

İnegöl’de akıma kapılarak 2’nci kattan düşen işçi ağır yaralandı

Bursa'da hatalı sollama can aldı!

Bursa’da korkutan yangın: Ev küle döndü

Mezopotamya’nın kadim ezgileri Kestel’de yankılandı

Osmangazi’den çocuklara yeşil-beyaz sürpriz

Türk tenisi Bursa’da zirve yaptı

Türk mobilyası için ABD pazarı yeni sıçrama alanı olacak!

Kredi kartı limitlerinde yeni dönem başladı

İnegöl'de alkollü bisiklet sürücüsüne 11 bin TL ceza

AK Parti Bursa’da 63. İl Danışma Meclisi coşkusu

CHP'den kanun teklifi: Memura yılda 2 kez asgari ücret ikramiyesi

Otoyolda korkunç ölüm... Gişelere saplandı, alev aldı!

Beyoğlu’nda 5’inci kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

Sevgililer günü diye 112’yi arayıp pasta istedi, cezayı yedi

Türk Bayrağı’na hassasiyet ödülsüz kalmadı

Koza Han’da tahliyeye yargı freni

Nilüfer’den çevre için elektronik atık hamlesi

İnegöl’de açılışa özel 100tl kampanyasında izdiham oluştu

Kent Akademisi’nden LÖSEV’e sevgi bağışı

Sevgililer Günü’nde Bursaspor’a koştular

Yükleniyor