İlk ders Başkan Yılmaz’dan: Eğitime tam destek!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılına başlarken Şerif Artış İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.

BURSA HABER 9.09.2024 12:36:00 0
 İlk ders Başkan Yılmaz’dan: Eğitime tam destek!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2024-2025 eğitim öğretim döneminin ilk gününde Şerif Artış İlkokulu’ndaki öğrencilerle buluştu. Yılmaz, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç ile birlikte bayrak törenine katıldı. Öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Yılmaz, okul müdürü ve öğretmenlerle sohbet ederek taleplerini dinledi. Yıldırım Belediyesi olarak okullara her konuda destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Geleceğe Yatırım Vurgusu

Başkan Yılmaz, eğitimin önemine değinerek, " “En doğru yatırım geleceğe ve gençliğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımız ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlamak adına önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Bir taraftan sportif ve kültürel aktivitelerle onların topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunmaya çalışırken, diğer taraftan çocuklarımızın daha iyi fizikî şartlarda eğitim görmesi için çaba sarf ediyoruz. Okullarımıza her türlü desteği sağlıyoruz. Okullarda zarar gören yıpranan bölümler ekiplerimiz tarafından onarılıyor. İlçemizdeki öğrencilerimizin daha kaliteli ortamlarda eğitim görmeleri maksadıyla kurumlarımızın bulunduğu bölgelerde trafik ve çevre düzenlemesi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bütün çabamız geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımıza daha iyi imkânlar sağlamak” dedi. Yılmaz, okullarda yıpranan bölümlerin onarıldığını, öğrencilere daha iyi eğitim ortamları sağlamak için trafik ve çevre düzenlemeleri yapıldığını ifade etti.

 

Yılmaz, yeşil alanları 1,5 milyon metrekare artırdıklarını ve çocuklara daha yeşil bir Yıldırım bırakmak için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Durdona cinayetinde zanlının ifadesi ortaya çıktı

Osmangazi Yenibağlar’a 29’uncu OSMEK kurs merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin önünde yeni kapılar açılıyor

Hamzabey, doğa ve tarihle yeniden canlanıyor

Servis kazasında hayatını kaybeden memur son yolculuğuna uğurlandı

Basın İlan Kurumu'ndan basın kuruluşlarına can suyu!

Bursaspor, Arnavutköy deplasmanına hazır

Bursa’da inşaat faciası: 1 işçi hayatını kaybetti

Kadın emeğine Yıldırım’dan güçlü destek

Özgür Özel’den kreş iddialarına net yanıt: Olumsuzluk yok

Yolun karşısına geçerken can verdi

Kazara ateş alan tabanca 18 yaşındaki genci hayattan kopardı

Bursa, B40 Balkan Şehirleri Ağı’na katıldı

680 yıllık Devdâhlığın son ustası Bursa’da yaşıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ödül almıştı..

İstanbul’da yasadışı bahis vurgunu: 600 milyon tl!

Dağ ilçelerine yatırım yağacak!

Yenişehir Kirazlıyayla'da çevre alarmı

DMM, Ermenistan'a yardım yapılacağı iddialarını yalanladı

Osmangazi'de dirençli kentler konuşuldu

Bursa’da Ralli Kros sporcusu Orkun Turgut hayatını kaybetti

Fabrikanın altıncı hissi: Geleceği öngören akıllı fabrikalar

İşte yeni Kocayayla!

Yıldırımlılar tiyatroda buluştu

Atlas Çağlayan'ın ailesine savcılık tarafından koruma talep edildi

Bursa’da uyuşturucuya karşı eğitim

İnegöl Belediyesi çözüm merkezi’nden 260 bin çağrıya yanıt

İnegöl’de iş kazası: 1 işçi ağır yaralı

Bakan Şimşek: Enflasyon düşüş eğilimini sürdürüyor

Özgür Özel ile Arıkan Ankara’da bir araya geldi

Bursaspor’dan taraftara uyarı: Dolandırıcılara dikkat

Yükleniyor