Kestel Belediyesi gazetecilerle buluştu

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Bursa'da görev yapan gazetecilerin bu özel gününü Çilek Sosyal Yaşam Merkezi'nde kutladı.

 Kestel Belediyesi gazetecilerle buluştu
BURSA HABER 10.01.2023 11:34:00 0

Bursalı Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan, gazetecilik mesleğinin yerel yönetim ve vatandaşla olan ilişkisinden bahseden Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'ın konuşmasından satır başları şöyle;


Sizlerin hangi şartlarda çalıştığınızı bilen bizler, sizlerin vermiş olduğunuz destekle bir çalışma ve takım arkadaşıyız diyebiliriz. Yerel yönetimler olarak bizler belediye hizmetlerini mutfak maliyeti gibi düşündüğümüzde vatandaşlarımızın genel tüm faaliyetlerin vatandaşımıza anlatılması gerekiyor.

"Bilginin vatandaşımıza aktarılması çok değerlidir"

Vatandaşla yerel yönetimler arasında köprü vazifesi yaptığınızın bizler farkındayız. Doğru sağlıklı bilginin vatandaşımıza aktarılması çok kutsaldır. Hizmetlerin gerçekleşmesi, medeniyetimizin gerçekleşmesi açısından bir yerel yönetim kadar değerli olduğunuzu düşünüyorum. Bu anlamda her birinizi tüm emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. 

"Tüm hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz"

Bizler malumunuz 2018 yerel seçimleriyle beraber göreve başladık. Kabaca 4 yılı geride bıraktık. Bu süreçte geldiğimiz son durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Göreve geldiğimizde 70 milyon lira seviyesinde başlamış olduğumuz bütçemizle, geçtiğimiz ay meclisimize bütçemizi 333 milyon lira bir bütçe onaylatmak üzere denk bir bütçe yaptık. Bu 4 yıl boyunca koymuş olduğumu hedeflerin üzerinde bir bütçeyle kentimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bir seçim beyannamesiyle vatandaşımızdan yetki aldık. Kestel'in emanetini devraldık. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum. İyi ki geldiniz.