Kızılay’ın kadın gücü gönül köprüleri kuruyor

Türk Kızılay Kadın Kolları, şubelerde faaliyet gösteren 115 kadın teşkilatı başkanının katıldığı ‘Tematik Çalışma Kampı’nı Heybeliada’da gerçekleştirdi.

BURSA HABER 15.09.2021 13:39:00 0
 Kızılay’ın kadın gücü gönül köprüleri kuruyor

2-14 Ağustos tarihlerinde İstanbul-Heybeliada’da gerçekleştirilen Kızılay Kadın Tematik Çalışma Kampına 1. devrede 55, 2. devrede ise 60 kadın başkanı katıldı. Kızılay Kadın Teşkilatı Başkanı Saime Büyükokuroğlu, “Kadın teşkilatlarımızın fedakârca çalışmaları, takdir toplamaya devam ediyor. Bursa Şubesi olarak gece-gündüz demeden, sahada faal  olarak bulunarak yapabildiğimizin en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Desteğini her zaman hissettiğimiz Şube Başkanımız Prof. Dr. Murat Tutanç’a ve gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum. Şube faaliyetlerinde kadınların rol alması ve çalışmalara katılmaları için düzenlenen etkinliklerimizi çok önemli buluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gönül köprüleri kadınlarla kurulacak” açıklamasını yaptı. 


  Kızılay Kadın Teşkilatlanma Modeli Eğitimi, Gönüllü Yönetim Sistemi Eğitimi, Sosyal Medyayı Etkin ve Etkili Kullanma Eğitimi, Uygulamalı İlk Yardım Eğitimi ve Sağlıklı Beslenme Semineri gibi eğitimlerin yapıldığı kampta ayrıca gelir getirici faaliyetler kapsamında ‘Geri Dönüşüm Malzemelerinden Hediyelik Tasarlama’ atölyesi gerçekleştirildi. Kızılay kadın başkanları ile 4 oturum halinde çalıştay toplantısı gerçekleştirilerek iyi uygulama örnekleri sunumlar halinde paylaşıldı. 
       

Uludağ’daki otel yangını davasında tutuklu kalmadı

Samsunspor’un Avrupa’daki rakibi belli oldu!

Orta Doğu’daki gerilim sonrası ABD’den kritik adım

Büyükşehir’den Kestel’de gönül sofrası

Üftade Meydanı’nda Ramazan coşkusu

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile eşleşti

Nilüfer’de 8 Mart’a özel bir haftalık program

Yıldırım’da kadın girişimcilere dijital destek

Trafikte rekor ceza dönemi başladı

Bursa polisi tornavidalı gaspçıyı kıskıvrak yakaladı

DEM Parti, İmralı’dan Öcalan’ın çağrısını paylaştı

İstanbul’a var Bursa’ya yok mu?

Osmangazi’de şehit aileleri ve gaziler için anlamlı iftar

Bursa metrosunda rahatsız edici hareketler

Avcılar’da iki metrobüs çarpıştı: 4 yaralı

Bursa’da iki kardeş kanseri aynı gün yendi

İnegöl polisi yabancı uyruklu zanlıyı yakaladı

TÜİK açıkladı: İşsizlik yükselişte

İnegöl’de 70 Yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 firari Bursa’da yakalandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, fethin 700. yılında kenti dünyaya tanıtıyor

AK Parti’den Erdoğan’ın siyasi mücadelesine vurgu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hocalı Katliamı'nda hayatını kaybedenleri andı

ABD-İran müzakerelerinde 3. tur Cenevre’de başladı

Meclis’e öğrenci affı teklifi geliyor

Nilüfer Belediyesi’nden açık veri hamlesi

TCMB'nin toplam rezervleri geriledi

MHP Lideri’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a doğum günü jesti

Erkan Aydın iftar sofralarında halkla buluştu

Uludağ yolu zincirsiz araçlara kapalı

Yükleniyor