Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 32. Kocayayla Kadırga Şenliği'nde bir araya gelen Karadeniz sevdalılarına seslendi.
Yeşil-beyaz ve bordo-mavinin kardeş olduğunu, Bursa'nın kalkınması için birlikte çalışan herkesin el ele vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Bozbey, Karadenizlilerin cefakâr ruhlarına ve ülkelerine olan bağlılıklarına hayranlık duyduğunu ifade etti.
Şenliğe katılan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Keles Belediye Başkanı Ali Doğru, Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Aygün ve diğer protokol üyeleri de birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Keles Kocayayla'da coşkuyla kutlanan şenlikte, horonlar oynandı, türküler söylendi ve Karadeniz mutfağının lezzetleri tattırıldı. Binlerce insanın katılımıyla gerçekleşen şenlik, renkli görüntülere sahne oldu.