Tarih: 26.10.2024 10:02

Necati Erkmen'den Kanal 16'ya özel açıklamalar

Facebook Twitter Linked-in

Nesine 2. Lig 9. hafta mücadelesinde bugün  İnegölspor, Sincan Belediyesi Ankaraspor'u konuk edecek. İnegölspor'un yeni teknik patronu Necati Erkmen, Kanal 16'ya özel açıklamalarda bulundu.

Necati Erkmen'in açıklaması şu şekilde:

"Sizler bizlerden daha iyi tanıyorsunuz takımı, en başından beri zaman zaman Facebook'taki yayınlarınızda müsabakaları ve canlı yapmış olduğunuz programları takip ediyorum. İnegölspor, bizim tabii ki zamanında yer aldığımız, hocalık yaptığımız, emek verdiğimiz, bugüne gelmemizde emeği olan ve vefa borcumuzun olduğu bir kulüp. Bizi davet ettiklerinde sevgili yöneticilerimiz sorgusuz sualsiz geldik, onlara destek olma amacıyla elimizden geldiğince çaba göstereceğiz. İnegöl'de ben uzun yıllar hizmet verdim, sporculuk yaptım. Güzel bir şehir, benim memleketim sayılır; burada olmaktan dolayı gerçekten çok onur duyuyorum. Muhteşem İnegölspor taraftarının cumartesi günü sahada, özellikle müsabakada her dakika bizleri destekliyor olacaklarını umuyorum; özellikle rica ediyorum, tribünler bu işte çok önemli bir faktör. Hele futbolu bilen İnegöl taraftarı gerçekten Türkiye'de çok önemli faktörlerden bir tanesi.

Umarım her şey güzel olur, biz de elimizden geldiği kadar kardeşlerimizi ileri taşımak istiyoruz. Çok genç, önü açık bir ekip; iyi oyuncular var, Türk futboluna katkı sağlayacak aday oyuncular var. Umarım en kısa zamanda galibiyetlerle hem taraftarlarımızı hem İnegölspor camiasını mutlu ederiz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —