Plastik kapaklar canlara 'hayat' oldu

Özel Hayat Hastanesi'nin 'Plastik kapaklar mama olsun, canlara hayat olsun' sloganıyla başlatılan kapak toplama kampanyası büyük ilgi gördü.

BURSA HABER 17.10.2021 15:34:00 0
 Plastik kapaklar canlara

    Gerçekleştirdiği çeşitli sosyal projelerle adından söz ettiren Özel Hayat Hastanesi tarafından başlatılan plastik kapak toplama kampanyası hayvan severlerden ve hastalardan takdir topladı. Bir yıl süren kapak toplama kampanyası kapsamında biriktirilen 31 bin kapakla can dostlara 16 koli yaş mama bağışı yapıldı. Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez Alkış, Kalite ve Otelcilik Müdürü Hatice Sungur ve Başhemşire Yardımcısı Melike Şen Yıldırım Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek bakımı yapılan ve rehabilite edilen hayvanlarla ilgilenerek ve beslenmelerine yardımcı oldu. Hayat Hastanesi olarak bir yıldır kapak toplama kampanyasını sürdürdüklerini ifade eden Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Betül Kabalar, “Hastanemiz sıfır atık projesi kapsamında bir yıl gibi bir süre çerçevesinde biriktirilen 31 bin adet mavi kapağı can dostlarımızın beslenmesine katkı sağlamak için hayvan mamasına dönüştürdü. Bu projeyle hem plastik atıkları geri dönüştürdük hem de birçok hayvana mama sağladık.  Hayvanı sevmek, kuşkusuz insanı ve doğayı sevmektir. Vicdan duygumuzu geliştiren hayvanlarımız yüzyıllardır yoldaşımız olmuştur. Bizlerde can dostlarımıza bakmakla ve beslemekle yükümlüyüz” dedi. 


  İnsanların ve hayvanların hayatlarına dokunan anlamlı projelerde yer almanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Kalite ve Otelcilik Müdürü Hatice Sungur ise, “Sıfır atık projesi kapsamında atıklarımızı doğru değerlendirmek için şişe kapaklarımızdan ve diğer geri dönüşümlerimizden elde ettiğimiz bütçeyle Yıldırım Belediyesi Hayvan Barınağına 16 koli yaş mama bağışında bulunduk. Bu sayede hem atıkların doğru bertarafını hem de yardıma ihtiyacı olan canlılarımıza desteği sağladık” şeklinde konuştu. 
  Yıldırım Belediyesi Hayvan Barınağı Veteriner İşler Müdürü Mehmet Altuntaş da, Hayat Hastanesi’ne hayvan barınağına yaptığı mama bağışı için teşekkür ederek şöyle konuştu; 
  “Sadece belediyelerin destek beklememek lazım. Yaşam alanlarımızı paylaştığımız can dostlarımızın rehabilite edilmesi ve bakılması için özel kurumlarından destek bekliyoruz. Doğa için oldukça zararlı olan plastik atıkların geri dönüştürülmesine ve can dostlarımızın beslenmesine katkı sağlayan bu kampanyadan dolayı Hayat Hastanesi’ne teşekkür ediyoruz.” 

                                         

Motosiklet kazasında ağır yaralanmıştı, 110 gün sonra acı haber geldi

Minik Berra’nın boğularak hayatını kaybettiği özel kreş MEB tarafından kapatıldı

Bursa’da kafa kafaya çarpışan otomobil alev aldı

Eylülde konut satışları yüzde 6,9 arttı: 150 Bin 657 konut satıldı

Uludağ Elektrik’ten doğa dostu çözüm

Nilüfer Belediyesi’nin “Dayanışma Sofrası”na Milano’dan ödül

14 ambalajlı su üretim tesisinin bulunduğu 'su şehri' Bursa'nın içecek suyu kalmadı

Aracından inene 180 bin, ambulansa yol vermeyene 46 bin lira ceza geliyor

Podyum Park’taki kanlı hesaplaşmanın faili yakalandı

Bursa merkezli 3 ilde DEAŞ operasyonu

Bursa merkezli dev operasyon

Osmangazi’de halkla iç içe yönetim

Bursa İtfaiyesi Eylül ayında 2 bin 294 olaya müdahale etti

Bursa'da sular yeniden kesilecek

İçişleri Bakanlığı: Hız toleransı uygulaması devam ediyor

İnegölspor’dan 60 bin öğrenciye forma ve eşofman kampanyası

Ekonomi yönetimi AK Parti’ye operasyon mu yapıyor?

Bursa'nın ne kadar suyu kaldı?

Osmangazi’de meme kanserine karşı farkındalık buluşması

PRP tedavisi: Saç dökülmesine karşı doğal güç

Kabine toplanıyor: Gündem Gazze!

Bursa, 2026 Avrupa Metropol Forumu’na ev sahipliği yapacak

Atış Yapı'ya operasyon!

TFF 2. Lig’in en golcü takımı Bursaspor

İnegöl’de deterjan içen bebek tedavi altına alındı

İnegöl’de şüpheli ölüm

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Bursaspor’a Fransa engeli

Modef Expo İnegöl Mobilya Fuarı kapılarını açtı

Gazze’nin yeniden inşası 70 milyar dolara mal olacak

Nilüfer Belediyesi çalışanları filede ter döktü

Yükleniyor