Plastik kapaklar canlara 'hayat' oldu

Özel Hayat Hastanesi'nin 'Plastik kapaklar mama olsun, canlara hayat olsun' sloganıyla başlatılan kapak toplama kampanyası büyük ilgi gördü.

BURSA HABER 17.10.2021 15:34:00 0
 Plastik kapaklar canlara

    Gerçekleştirdiği çeşitli sosyal projelerle adından söz ettiren Özel Hayat Hastanesi tarafından başlatılan plastik kapak toplama kampanyası hayvan severlerden ve hastalardan takdir topladı. Bir yıl süren kapak toplama kampanyası kapsamında biriktirilen 31 bin kapakla can dostlara 16 koli yaş mama bağışı yapıldı. Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez Alkış, Kalite ve Otelcilik Müdürü Hatice Sungur ve Başhemşire Yardımcısı Melike Şen Yıldırım Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek bakımı yapılan ve rehabilite edilen hayvanlarla ilgilenerek ve beslenmelerine yardımcı oldu. Hayat Hastanesi olarak bir yıldır kapak toplama kampanyasını sürdürdüklerini ifade eden Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Betül Kabalar, “Hastanemiz sıfır atık projesi kapsamında bir yıl gibi bir süre çerçevesinde biriktirilen 31 bin adet mavi kapağı can dostlarımızın beslenmesine katkı sağlamak için hayvan mamasına dönüştürdü. Bu projeyle hem plastik atıkları geri dönüştürdük hem de birçok hayvana mama sağladık.  Hayvanı sevmek, kuşkusuz insanı ve doğayı sevmektir. Vicdan duygumuzu geliştiren hayvanlarımız yüzyıllardır yoldaşımız olmuştur. Bizlerde can dostlarımıza bakmakla ve beslemekle yükümlüyüz” dedi. 


  İnsanların ve hayvanların hayatlarına dokunan anlamlı projelerde yer almanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Kalite ve Otelcilik Müdürü Hatice Sungur ise, “Sıfır atık projesi kapsamında atıklarımızı doğru değerlendirmek için şişe kapaklarımızdan ve diğer geri dönüşümlerimizden elde ettiğimiz bütçeyle Yıldırım Belediyesi Hayvan Barınağına 16 koli yaş mama bağışında bulunduk. Bu sayede hem atıkların doğru bertarafını hem de yardıma ihtiyacı olan canlılarımıza desteği sağladık” şeklinde konuştu. 
  Yıldırım Belediyesi Hayvan Barınağı Veteriner İşler Müdürü Mehmet Altuntaş da, Hayat Hastanesi’ne hayvan barınağına yaptığı mama bağışı için teşekkür ederek şöyle konuştu; 
  “Sadece belediyelerin destek beklememek lazım. Yaşam alanlarımızı paylaştığımız can dostlarımızın rehabilite edilmesi ve bakılması için özel kurumlarından destek bekliyoruz. Doğa için oldukça zararlı olan plastik atıkların geri dönüştürülmesine ve can dostlarımızın beslenmesine katkı sağlayan bu kampanyadan dolayı Hayat Hastanesi’ne teşekkür ediyoruz.” 

                                         

Bakan Çiftçi’den kapsamlı güvenlik açıklaması

Kestel’de TIR kazası sonrası kaçış

İstanbul’da şiddetli yağmur uçuşları vurdu

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Pakistan’da kritik temaslar

Bakan Uraloğlu: Türk MCC 36 ülkeye hizmet veriyor

Mircea Lucescu hastaneye kaldırıldı

Bursa’da kaçak silah atölyesine baskın

Osmangazi’de 40 bin tohum dağıtıldı

Nilüfer Belediyespor yarı final umutlarını Bursa’ya taşıdı

Nilüfer’den istihdama dijital köprü

Bursa’da yardım eli kazayla sonuçlandı

Bursa Büyükşehir yenilgiye rağmen yarı finalde

Timsah'dan zirve yarışında kayıp!

Bursa'da 2 aracın karıştığı kazada 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı

Vincenzo Montella toplanan puanda Fatih Terim ve Şenol Güneş'i geride bıraktı

Bursa’da sahte avukat tuzağı: Göçmenleri dolandırdı

Bursa’da tavuk döner faciası: 25 kişi zehirlendi

Bursa'da bir anlık dalgınlık kazayı getirdi

Bursa’nın Fethi minyatürlerle canlandı

Bursa'da yan bakma tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü

Devlet Bahçeli: Yönter’in istifası küskünlük değil

Nilüfer'de Dünya Şiir Onur Ödülü Nisa Leyla’ya verildi

Osmangazi Belediyesi çöp eve müdahale etti

Bursa'da oltalı hırsız camilerde mikrofonları çaldı

Bursa’da arıcılık Büyükşehir’le canlandı

Bursa’da fenalaşan şoför panik yaşattı

Timsah’da tek hedef 3 puan!

Bursa’da felsefe söyleşisine yoğun ilgi

Otobüste şaşkına çeviren kavga: Şoför araya girince ısırıldı

Bursa’da tehlikeli şerit değişimi kazaya yol açtı

Yükleniyor

loading