Yavuz Ağıralioğlu'nun Anahtar Parti ile siyasi yolculuğu başladı

Yavuz Ağıralioğlu, yeni siyasi hareketi Anahtar Parti'nin kuruluşunu Ankara'da duyurarak, vizyonunu ve hedeflerini paylaştı

GÜNDEM 28.10.2024 13:12:00 0
 Yavuz Ağıralioğlu

 

İYİ Parti'den istifa eden 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, kuruculuğunu üstlendiği yeni siyasi hareketinin vizyonunu, misyonunu ve geleceğe yönelik hedeflerini kamuoyuyla paylaşıyor. Ağıralioğlu'nun kurduğu Anahtar Parti'nin kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığı'na teslim edildi. Ağıralioğlu, yeni siyasi hareketinin tanıtımını Ankara'da gerçekleştirirken, Bursa başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen vatandaşlar da bu önemli günde Ağıralioğlu'na destek vermek üzere Ankara'da bir araya geldi.

 

 

Yavuz Ağıralioğlu lansmandan önce dışarıda bekleyen vatanadaşları selamladı. Ağıralioğlu, "Siz milletin yarınlarını inşa edecek olanlarsanız. Millet dertli dertli düşünürken milletin yarınlarını inşa etmek için çalışan kadrosunuz. İkinci yüz yılına girdiğimiz cumhuriyetimizde bu çileleri hak edecek bir millet olduğuna inansaydınız buraya gelmezdiniz. Beraber bir memleket mücadelesi başlatıyoruz. Bir parti kavgasına değil bir memleket sevdalılığına giriyoruz. Bize vatanın nasıl bırakıldığını biliyoruz. Vatanımızı hiçbir dünya heveslisinin oyuncağı etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

 

"BAŞLADIĞI GİBİ BİTİRMEK SİYASETİN MİLLETE NAMUS BORCUDUR"

Yavuz Ağıralioğlu halkı selamlayarak konuşmasına başladı. Bir yolculuğa başlıyoruz. Başladığımız yolculuk bir partinin iktidar hedefi değildir; bir milletin nice yüz yıllara biz varız hedefidir. Yarın cumhuriyetimizin 101. yılı bize bu aziz vatanı ne bedellerle bırakıldığını biliyoruz. Cumhuriyet 100 yılını devirdi. Kahramanlarımızı minnetle anıyoruz. Biz Cumhuriyet’in kurmay kadrosunun başladıkları gibi bitirdikleri için hayırlarla yad ediyoruz. Başladığı gibi bitirmek siyasetin milletine namus borcudur. Atatürk ve silah arkadaşlarını yüz yıllardır başladıkları gibi bitirdikleri için anıyorsunuz" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Ağıralioğlu, "Milletin huzuruna çıkıp millete vaad edilmemiş söz kalmadı. Artık güzel konuşanların değil güzel yapılanların zamanı gelmektedir. Yapabilselerdi 2023 diye milletin ufkuna koydukları hedefleri tutturabilselerdi keşke.  Ben bu milletin evladıyım diyen herkes bizden; bizde onlardanız. Türk milleti zor zamanlardadır. Memleketin ufkunda ümitsizlik dolanmaktadır. Sınırlarımız zordadır. Ekmeğimiz zordadır. Üretenlerimiz zordadır. Çocuklarımız hayal kuramaz oldu. Çok yüksek enflasyon altındayız geçimimiz hayat standatlarımız zordadır. Emeklilerimiz zordadır. Vatanımızın sorunları  var ama çözmezsek vatan sorunumuz var. Devletimizin devlet sorunları var çözmezsek devlet sorunlarımız var. Memleketin hiçbir sorunu çözümsüz değil. Siyasi kavgalarla kaybedecek bir günü yok bu memleketin. Dünya zorda. Dünya sıkışıyor. Bu sıkışmayı açacak memlekette dilimiz, dinimiz sıkıştı görülüyor" dedi.

 

Nilüfer Belediyesi’nin yeni basın danışmanı Elif Sezgin oldu

Artık girişler paralı oluyor: Uludağ Üniversitesi’nde HGS dönemi!

"Tağut!": Radikal grupların can simidi

Bursaspor deplasmandan galibiyetle dönüyor

Erdoğan: "Hitler özentisi tiplerin kuyruk acısı hiç geçmeyecek"

Yenişehir eski belediye başkanı Mehmet Kaya’ya son görev

CHP merkez ilçelerde kıran kırana mücadele

Bursa'da anız yangını; 30 dönümlük alan zarar gördü

Bursa basınının deneyimli ismi Büyükşehir Belediyesi’nde

THY pilotundan 12 Dev Adam’a: Umut ve gurur yaşattınız

İznik'te tarihi surların dibinde erkek cesedi bulundu

Chicago’da Bursa rüzgârı: UR-GE firmaları ihracat için Fabtech 2025’te

İnegöl'de ilk ders: "6 Eylül İnegöl'ün Kurtuluşu"

Hareketlilik haftası başladı

Bursa'da inşaat halindeki binanın 3’üncü katından düşen işçi yaralandı

Dünya sağlık turizminin kalbi Bursa’da atacak

Bursaspor kupada Kdz. Ereğli deplasmanına hazırlanıyor

Nilüfer Belediyesi gazileri unutmadı 

Zaimoğlu Bursa'ya veda etti

İnegöl'e Kolombiyalı damat!

BOSİAD’ı kapatma darbesi püskürtüldü

Kılıçdaroğlu’nun avukatından dava sonrası ilk açıklama!

Bozbey: "Baba ocağındayız, evimizdeyiz!"

AFAD gönüllü sayısı 1,6 milyonu geçti

“Osmangazi95” projesiyle sağlıklı nesiller yetişiyor

11.Akçalar-Fadıllı İncir Festivali’nde lezzet şöleni

“Fütursuz Denemeler” sergisi Nilüfer’de

Bursalı tekstilciler, Suudi Arabistan pazarında yeni iş birliklerinin kapısını araladı

CHP kurultay davası ertelendi

Bursaspor tekrar zirvede

Yükleniyor