Yavuz Ağıralioğlu'nun Anahtar Parti ile siyasi yolculuğu başladı

Yavuz Ağıralioğlu, yeni siyasi hareketi Anahtar Parti'nin kuruluşunu Ankara'da duyurarak, vizyonunu ve hedeflerini paylaştı

GÜNDEM 28.10.2024 13:12:00 0
 Yavuz Ağıralioğlu

 

İYİ Parti'den istifa eden 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, kuruculuğunu üstlendiği yeni siyasi hareketinin vizyonunu, misyonunu ve geleceğe yönelik hedeflerini kamuoyuyla paylaşıyor. Ağıralioğlu'nun kurduğu Anahtar Parti'nin kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığı'na teslim edildi. Ağıralioğlu, yeni siyasi hareketinin tanıtımını Ankara'da gerçekleştirirken, Bursa başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen vatandaşlar da bu önemli günde Ağıralioğlu'na destek vermek üzere Ankara'da bir araya geldi.

 

 

Yavuz Ağıralioğlu lansmandan önce dışarıda bekleyen vatanadaşları selamladı. Ağıralioğlu, "Siz milletin yarınlarını inşa edecek olanlarsanız. Millet dertli dertli düşünürken milletin yarınlarını inşa etmek için çalışan kadrosunuz. İkinci yüz yılına girdiğimiz cumhuriyetimizde bu çileleri hak edecek bir millet olduğuna inansaydınız buraya gelmezdiniz. Beraber bir memleket mücadelesi başlatıyoruz. Bir parti kavgasına değil bir memleket sevdalılığına giriyoruz. Bize vatanın nasıl bırakıldığını biliyoruz. Vatanımızı hiçbir dünya heveslisinin oyuncağı etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

 

"BAŞLADIĞI GİBİ BİTİRMEK SİYASETİN MİLLETE NAMUS BORCUDUR"

Yavuz Ağıralioğlu halkı selamlayarak konuşmasına başladı. Bir yolculuğa başlıyoruz. Başladığımız yolculuk bir partinin iktidar hedefi değildir; bir milletin nice yüz yıllara biz varız hedefidir. Yarın cumhuriyetimizin 101. yılı bize bu aziz vatanı ne bedellerle bırakıldığını biliyoruz. Cumhuriyet 100 yılını devirdi. Kahramanlarımızı minnetle anıyoruz. Biz Cumhuriyet’in kurmay kadrosunun başladıkları gibi bitirdikleri için hayırlarla yad ediyoruz. Başladığı gibi bitirmek siyasetin milletine namus borcudur. Atatürk ve silah arkadaşlarını yüz yıllardır başladıkları gibi bitirdikleri için anıyorsunuz" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Ağıralioğlu, "Milletin huzuruna çıkıp millete vaad edilmemiş söz kalmadı. Artık güzel konuşanların değil güzel yapılanların zamanı gelmektedir. Yapabilselerdi 2023 diye milletin ufkuna koydukları hedefleri tutturabilselerdi keşke.  Ben bu milletin evladıyım diyen herkes bizden; bizde onlardanız. Türk milleti zor zamanlardadır. Memleketin ufkunda ümitsizlik dolanmaktadır. Sınırlarımız zordadır. Ekmeğimiz zordadır. Üretenlerimiz zordadır. Çocuklarımız hayal kuramaz oldu. Çok yüksek enflasyon altındayız geçimimiz hayat standatlarımız zordadır. Emeklilerimiz zordadır. Vatanımızın sorunları  var ama çözmezsek vatan sorunumuz var. Devletimizin devlet sorunları var çözmezsek devlet sorunlarımız var. Memleketin hiçbir sorunu çözümsüz değil. Siyasi kavgalarla kaybedecek bir günü yok bu memleketin. Dünya zorda. Dünya sıkışıyor. Bu sıkışmayı açacak memlekette dilimiz, dinimiz sıkıştı görülüyor" dedi.

 

Yenişehir’de hizmete ret

Başkan Doğru: “Kültürümüzle direndik, kültürümüzle büyüyeceğiz”

Milyonluk yatırım Yenişehir Meclisi'nde reddedildi!

Büyükşehir filosunu güçlendiriyor

Ege Denizi açıklarında 5 büyüklüğünde deprem

Bayram sonrası anayasa mesaisi başlıyor

Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu

Şimşek: Enflasyon Kasım 2021’den bu yana en düşük seviyede

TUS yerleştirme sonuçları açıklandı!

Haziran ayı kira artış oranı belli oldu!

Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı

TBMM Genel Kurulunda Meclis Başkanı seçimi gerçekleştirilecek

Organize suç örgütlerine operasyon: 90 şüpheli yakalandı

Brent petrolün varili 64,55 dolardan işlem görüyor

Akdeniz'de 5,8 büyüklüğünde deprem

İsrail yardım noktasını vurdu

Eski valinin düğününe siyaset üstü buluşma

Avrupa'da eğitimde yeni rota: Polonya

Kurban kesim yerleri hazırlandı

Üniversiteli Emirhan evinde ölü bulundu

Yenişehir’de bahar şenliği coşkusu gençlerle taştı

"Bursa Leylek Şenliği" başladı

Roman TOKİ’de bayram sevinci: Güvenlik ve düzenleme tamamlandı

Meclis’te kritik hafta: Başkanlık seçimi ve 10. yargı paketi gündemde

Kabine "Terörsüz Türkiye" gündemiyle toplanıyor

Rusya heyeti İstanbul'da!

Hatay'da işçileri taşıyan midibüs devrildi: 25 yaralı

Bursa'da iki grup arasında bıçaklı- sopalı kavga:4 yaralı

TFF 3'üncü Lig'e çıkan Bursa temsilcisi, ligden çekilme kararı aldı

17 yaşındaki sürücünün kullandığı kamyonet, yol kenarında yürüyen 2 çocuğa çarptı

Yükleniyor