Tarih: 17.03.2011 17:28

ADAYLARDAN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Şahin ve Nurettin Avcı hafta sonu yapılacak temayül öncesinde ilçe teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Hüseyin Şahin ve Nurettin Avcı, geçtiğimiz akşam ak parti ilçe teşkilatına gelerek tenmayül öncesinde teşkilat üyelerinden destek istediler. Hüseyin Şahin ve Nurettin Avcı?ya teşkilat üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

 

 Daha sonra Hüseyin Şahin ve Nurettin Avcı Ak Parti ilçe başkanı Bülent temelli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

Ak parti ilçe başkanı Bülent temelli 2 milletvekili aday adayını karşılamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 

Milletvekili aday adayı Nurettin Avcı ise beni  tanıyorsunuz. Yıllardan beri bu camianın içerisindeyim. Yaptığımız hizmetler ortada. Şimdi de yeni bir yola çıkıyoruz. Sizlerden destek bekliyoruz.  

 

Milletvekili aday adayı Hüseyin Şahin ise, yıllardan beri ak parti ilçe teşkilatında görev yaptığını son 2 yıldır da siyasi aktivitesini İnegöl ayağında kesildiğini söyledi. Artık yeni dönemde inegöl?ün eski günlerde olduğu gibi bursa siyasetinde söz sahibi olması gerektiğini vurgulayarak İnegöl kökenli milletvekili aday adaylarına başarılar diledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —