ADLİYE BAHÇESİNDE CANINA KIYDI

BOŞANACAĞI ADLİYEDE İNTİHAR ETTİ

ADLİYE BAHÇESİNDE CANINA KIYDI
ASAYİŞ 26.01.2015 19:39:07 0

Edinilen bilgilere göre, Mahmudiye mahallesinde ikamet eden 41 yaşındaki Şengül A., eşi ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. Boşanma davasının görüleceği güne bir gün kala bunalıma giren kadın, saat 22,00 sıralarında davanın görüleceği İnegöl Adalet Sarayı önüne geldi.

Adliye binası bahçesindeki çardakta bir süre oturan 3 çocuk annesi, daha sonra yanında bulunan ipin bir ucunu çardağın tavanındaki ağaca, düğümlediği ucunu ise boynuna asarak intihar etti.

Biri askerde olmak üzere üç çocuk annesi kadın olay yerinde hayatını kaybederken, genç kadının cesedi, bir süre önce görüştüğü kızı R.A. tarafından bulundu.

Olay yerine gelen 112 ekibi hemen müdahale etti ancak genç kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri, annesinin başında ağlayıp sinir krizi geçiren genç kızı sakinleştirmeye çalıştı. Olaydan kısa bir süre sonra olayın olduğu adliye binasına gelen genç kadının eşi G.A.’da olayın şokunu yaşadı.

Genç kadının cenazesi, olay yeri inceleme ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İnegöl Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.