Afet bölgesinden yaptığı canlı yayınlarla TVON6 farkını ortaya koydu

TVON6 Deprem Özel yayınları afet bölgesinin nabzını ekranlara taşıdı

Afet bölgesinden yaptığı canlı yayınlarla TVON6 farkını ortaya koydu
GÜNDEM 11.02.2023 17:46:00 0

Pazartesi saat 04:17'de  Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7.7 büyüklüğündeki depremle güne uyanan Türkiye,  9 saat sonra Elbistan'da 7.6  şiddetindeki depremlerle sarsıldı. 

Asrın felaketini aralıksız sürdürdüğü canlı ve özel yayınlarla ekrana taşıyan TVON6, birçok önemli isimi konuk ederek farkını ortaya koydu.

Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nden canlı yayına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaşanan süreci izleyicilere detaylarıyla anlattı. 

Öte yandan Osman Korkmaz'ın sunduğu özel yayınlara sırasıyla Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Başkanı Yavuz Uğurdağ katılırken, tüm başkanlarının ortak çağrısı birlik ve beraberlik oldu.

 

Ayrıca devam eden canlı yayınlara Kahramanmaraş'tan bağlanan İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Dernek Başkanı Ömer Gürkan, bölgede 6 gün süren faaliyetleri esnasında  enkaz altında yaşama tutunan 13 depremzedeye ulaştıklarını ve süreçte onları hayata döndürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İnegöl'den 90 kişilik ekiple afet bölgesine geldiklerinin altını çizen Gürkan, “Kurtardığımız her candan sonra umutlarımız daha da yeşeriyor.” dedi.

Diğer taraftan Kahramanmaraş Merkez'den canlı yayına bağlanan İHH Gönüllüsü Ersin Acar duygularını TVON6 Deprem Özel programında paylaştı ve bölgedeki sıcak gelişmeleri izleyenlere olduğu gibi aktardı.