Aile ve Gençlik Fonu'na yoğun ilgi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, AK Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın proje tanıtım toplantısında Aile ve Gençlik Fonu'na gelen yoğun ilgiyi açıkladı.

Aile ve Gençlik Fonu
EKONOMİ 16.02.2024 12:26:00 0

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 15 Şubat 2024 tarihinde Afyonkarahisar'da AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın proje tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na deprem bölgesinden şu ana kadar 1112 gencin başvurduğunu açıkladı.

Bakan Göktaş, "Cumhurbaşkanı'mızın vizyonu doğrultusunda gençlerimizin yuva kurmasını kolaylaştıracak adımı da attık. Gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmelerine destek olmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Aile ve Gençlik Fonu'na başvuruları dün itibarıyla bakanlığımızın internet sitesinden almaya başladık. Pilot bölge olarak belirlediğimiz deprem bölgesinden başlattığımız fona şu ana kadar 1112 genç çiftimiz başvurdu. Gençlerimiz bu destek ile aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecek. İnanıyorum ki ülkemiz için yararlı olacak pek çok proje, verilecek bu destekle hayat bulacak. Fona gösterilen bu yoğun ilgiden dolayı tüm gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.