AK GENÇLERDEN BİSİKLETLİ SEÇİM ÇALIŞMASI

AK Parti Bursa Gençlik Kolları, bisikletlerle seçim çalışması yapacak. AK Parti Bursa Gençlik Kolları üyelerinin il merkezi ve ilçelerde bisikletlerle gezerek seçim çalışması yapacağı projenin startını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu verdi.

AK GENÇLERDEN BİSİKLETLİ SEÇİM ÇALIŞMASI
POLİTİKA 21.10.2015 10:36:27 0

 

Merinos Kongre ve Kültür Merkezi´nin bahçesinde düzenlenen törende konuşan Müezzinoğlu, çekişme ve çatışma ortamından ziyade, sempati ve pozitif enerji verme ortamı olması için çalıştıklarını ifade etti. Müezzinoğlu, gençlik kollarından 120 üyenin kullanacağı bisikletlerden birine binip tur attı. 
Müezzinoğlu, "Demokrasinin güçlü yerleştiği ülkelerde gençler geleceğe daha çok umut ve güvenle bakıyor. Türkiye´de demokrasinin daha güçlü bir şekilde yerleşmesini hedefliyoruz. 1 Kasım seçimlerini önemsiyoruz. Demokrasi, aynı zamanda huzurun, barışın, ortak aklın, paylaşımın da olduğu bir yönetim anlayışıdır" diye konuştu.
Gençlerden bir arzusunun olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Bir çekişme, bir çatışma ortamından ziyade, sempati ortamı ve topluma pozitif enerji verme ortamı olması adına sağlıklı mesajlar verin. Sağlık Bakanlığı olarak hareketli hayatı sağlıklı olmanın merkezine aldığımız için ´sağlıklı gelecek, gençlerimizle gelecek´ diyoruz. Sizler topluma güzel örnek olacaksınız. Demokrasiyi tatlı bir rekabetin aracı olarak görmek gerekir. Ayrışan, çatışan, kavga eden bir ortam değil, tam aksine davet eden, huzur veren, pozitif enerji veren bir alan olarak görmenizi arzu ediyoruz" diye konuştu.