AK PARTİ`DE TEMAYÜL HEYECANI

ADAYLAR PARTİLİLERİN OYUNA SUNULDU

AK PARTİ`DE TEMAYÜL HEYECANI
SİYASET 28.10.2013 20:40:20 0


Adayların belirlenmesinin önemli bir ayağı olan `temayül yoklaması Pazar günü saat 10.00`da BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı`nda başladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Ali Şahin`in koordinatörlüğünde yapılan temayül yoklamasında 2 bin 827 teşkilat mensubu Büyükşehir ve ilçe belediye başkan aday adaylarıyla ilgili tercih bildirdi. Temayül yoklamasına İnegöl Ak Parti teşkilatı da katıldı.
Temayül yoklamasında AK Parti Bursa Teşkilatı`na, ?Büyükşehir Belediye Başkanlığını belediye hizmetleri açısından nasıl buluyorsunuz?, Halkla ilişkiler hizmetleri açısından nasıl buluyorsunuz?, Teşkilatla ilişkileri açısından nasıl buluyorsunuz?, Temsil kabiliyeti açısından nasıl buluyorsunuz?? soruları soruldu ve bu soruların cevaplarının `çok başarılı, başarılı, başarısız` şekilde işaretlenmesi istendi.
Temayül yoklaması bittikten sonra sayım yapılmadı.Genel Merkez`den gelen yetkililer, zarfları Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığına götürdü. Oylar sayıldıktan sonra Başbakan Erdoğan`ın başkanlığındaki üst kurula sunulacak.