Tarih: 02.03.2015 19:55

AK PARTİ’DE TEMAYÜL HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından ilan edilen seçim takvimi kapsamında planlanan ve 235 milletvekili aday adayının yarıştığı temayül yoklaması, yoğun bir katılımla yapıldı.  
Ak Parti Bursa İl Teşkilatı üyesi 2 bin 694 üye, 235 aday adayından 18 kişilik aday listesini çıkarmak için sandığa gitti. Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi Fuar alanında düzenlenen AK Parti Bursa İl Başkanlığı temayül yoklamasına Ak Parti Ar-Ge`den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’de katıldı.

Temayül yoklamasının hayırlı olmasını dileyen Erdem, 7 Haziran seçimlerinde anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla gelmek istediklerini belirtti.

 

Yapılan temayül yoklaması ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ise “Buradan çıkacak sonuçlar genel merkezimizde bir veri olarak değerlendirilecek. Buradaki teşkilatımızın görüşü çok önem arz ediyor. Sadece bu yeterli değil tabi ki.  Bu aşamadan sonra kamu yoklamaları ve anketler olacak. Bunun yanında 3 aşamalı bir komisyon çalışması yapılacak.7 Nisan’da Bursa’nın 18 kişilik Milletvekili aday listesi belli olacak” şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —