Tarih: 11.11.2014 20:30

“AK PARTİ EN ÇOK YATIRIMI EĞİTİME YAPTI”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve beraberindeki heyet ile birlikte yapımı yeni bitirilen Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti.

 

Merkezde eğitim gören kursiyerleri de ziyaret eden Milletvekili Hüseyin Şahin, Halk Eğitim merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir?den kurslarla ilgili bilgi aldı.

 

Ziyaretin ardından açıklama yapan Hüseyin Şahin,  yeni binada hizmet veriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Eski halt eğitim binasında 26 bine yakın kişiye eğitim verildiğini belirten Şahin, ?Halk Eğitim Merkezimizi, hemen hemen 70 yıllık Gazipaşa İlkokulunun bulunduğu bölgedeki binadan modern bir binaya kavuşturduk. Hakikaten çok mutluyum. İncelemelerde bulunduk. Özellikle kadınlarımızın hobi geliştirmelerinde bulunmalarından ve meslek ediniyor olmalarından özellikle ilçemiz açısından mobilya sektörüne dikiş ustası yetiştiren birimi gezmekten son derece memnun oldum. Burada hakikaten çok büyük emek sarf ettik. Modern bir binaya taşındı. 26 bine yakın kişiye geçtiğimiz dönem eğitim verildi. Hedefimiz yaygın eğitim kurumuyla bütün insanımıza el becerilerini geliştirecek, meslek edindirecek kurslar düzenlemek istiyoruz. Eksiklerimiz var. Bu yıl iki ödeneğimiz geldi. Yeni ödeneğimiz de önümüzdeki ay gelecek. Eksikliklerimizi tamamlanacak.?dedi.

 

İşadamlarına seslenen Şahin, şöyle konuştu:?Hükümet olarak biz çok şeyi yapıyoruz. Ama onlarda gelsinler buralara. Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Müdürlüğümüzle irtibat kursunlar. Bizim eksiklerimize de yardımcı olsunlar. Kendi istekleri doğrultusunda ihtiyaçları neyse o personelin yetişmesiyle ilgili kurumumuzla irtibat halinde olsunlar, ellerini kurum üzerinden çekmesinler. Bu tür çalışmalarla yaygın eğitimi çoğaltarak, hem meslek, hem de hobi edindirmeyi sağlayacağız. İnşallah çok yakın zamanda da halk eğitim merkezimize güzel bir açılış töreni de yapacağız. İnşallah bu modern bina da İnegöllü hemşerilerimize, ne istiyorlarsa o kurslarla alakalı hizmet verilecektir. Yeni binamızın hayırlı olmasını diliyorum.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —