Tarih: 19.02.2018 16:07

AK PARTİ İNEGÖL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA SELİM EMRE AYDIN SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ak parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanlığı 5. olağan kongresi gerçekleştirildi. Başkanlığa Selim Emre Aydın seçildi.

İnegöl 5. mevsim kültür merkezinde gerçekleşen kongreye Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti İl Başkanına vekâleten Bülent Temelli, Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Ak Parti gençlik ve kadın kolları teşkilat üyeleri katıldı.

Ak parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları eski başkanı Semih Şeherli yaptığı konuşmasında böyle bir görevde bulunmuş olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ak gençlikle gurur duyduğunu ifade eden Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, eski başkan Şeherli´ye görevini başarıyla yapmış olmasından dolayı kutladı.

Kongreye katılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise çalışmanın önemine vurgu yaptı.

14. ilçenin gençlik kolları kongresinin yapıldığını hatırlatan Ak Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, parti olarak sahada olunması gerektiğine dikkat çekti.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş da kongrelerin şenlik havasında geçtiğini söyledi.

Ak Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Yeni Başkanı Selim Emre Aydın ise yeni görevle birlikte daha büyük bir sorumluk aldıklarını belirterek İnegöl için daha çok çalışacaklarını söyledi. 


/kanal16haber.com/2018-2/19/160845724b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —