Tarih: 04.06.2018 16:23

AK PARTİ İNEGÖL TEŞKİLATI İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK ESKİ BAKANI AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ MEHMET MÜEZZİNOĞLU İLE AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN, AK PARTİ İNEGÖL İLÇE BAŞKANLIĞI´NIN DÜZENLEDİĞİ ADAY TANITIM TOPLANTISI VE İFTAR PROGRAMINA KATILDI. BURADA KONUŞAN HÜSEYİN ŞAHİN, 24 HAZİRAN´A DİKKAT ÇEKEREK, GÜÇLÜ YÜRÜTME, GÜÇLÜ MECLİS VURGUSU YAPTI.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, aday tanıtım toplantısı ve ardından düzenlenen iftar programında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin katıldı.

ŞAHİN, İNEGÖL´DE YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

İnegöl´ün 2002´den bu yana AK Parti´ye her seçimde büyük destek verdiğini kaydeden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ilçede yapılan çalışmalardan bahsetti.

ŞAHİN: CUMHURBAŞKANI İLE PARLAMENTOYU AYNI SEÇMELİYİZ

24 Haziran´da hem cumhurbaşkanının hem de milletvekillerinin seçileceğini hatırlatan Şahin, sosyal medyada dolaşan bazı yorumlara dikkat çekerek, partililere uyarılarda bulundu.

?VAKİT İNEGÖL VAKTİ, VAKİT BURSA VAKTİ, VAKİT TÜRKİYE VAKTİ?

Mehmet Akif Ersoy´un, ?Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez; Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez? mısralarını okuyup salondakileri ayağa kalkmaya davet eden Şahin, ?Vakit Türkiye vakti, Vakit Bursa Vakti, Vakit İnegöl Vakti? diyerek, sözlerini noktaladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 11 HAZİRAN´DA BURSA´DA

Programda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu da, 11 Haziran´da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Bursa´ya geleceğini hatırlattı.


/kanal16haber.com/2018-6/4/163016822b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —