Tarih: 30.11.2011 12:30

AK PARTİ KADIN KOLLARI ``BİZ DE VARIZ``

Facebook Twitter Linked-in

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı ile tbmm kadın erkek fırsat eşitliği komisyonu tarafından kadına karşı şiddetle mücadele çerçevesinde `biz de varız` başlıklı bildirgesine başbakan recep tayyip erdoğan`ın ardından  ak parti bursa milletvekili hüseyin şahin, belediye başkanı alinur aktaş, ak parti ilçe başkanı bülent temelli ve partililer de imza attı.

 

 

 parti binasında düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan ak parti ilçe kadın kolları başkanı tülay amuk, 25 kasım kadına yönelik şiddetle mücadele günü olduğunu belirterek, "iktidara geldiğimiz günden bugüne değin ak parti hükümetinin gündeminde olan bu konu bugün atılan adımlarla kadını daha güçlü bir konuma getirecektir. Dedi.

 

 

Konuşmanın ardından ak parti bursa milletvekili hüseyin şahin `biz de varız` başlıklı bildirgeyi okumasının ardından, milletvekili şahin, belediye başkanı alinur aktaş, ak parti ilçe başkanı bülent temelli ve partililer bildiriyi imzaladılar.

 

 

Kadına karşı şiddetle mücadele çerçevesinde `biz de varız` başlıklı bildirgesine basın mensupları adına ilk imzayı ise kanal16 yönetim kurulu başkanımız   hasan özdemir  attı


kanal16.com.tr/arsiv/2011-11/30/032357518.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —