AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ GÜNDEMİ KANAL 16´DA DEĞERLENDİRDİ

ANKARA´DAN CANLI TELEFON BAĞLANTILARI İLE PROGRAMA KATILAN AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ YENİ DÖNEMLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTILAR.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ GÜNDEMİ KANAL 16´DA DEĞERLENDİRDİ
/kanal16haber.com/2016-5/19/194816643b.mp4
GÜNDEM 19.05.2016 18:46:21 0

 

Programa telefonla katılan Ak Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, Binali Yıldırım´ın Genel Başkanlığının ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Programa katılan Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise Binali Yıldırım´ın Genel Başkan Adayı olmasının sürpriz olmadığını söyledi.

Programa katılan Ak Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ise Binali Yıldırım´ın Ak Parti icraatlarının payında önemli bir isim olduğunu söyledi.

Programa katılan Ak Parti Bursa Milletvekili Osman Metsen de Binali Yıldırım yaptığı hizmetlerle Ak Partinin hep yüzakı olduğunu söyledi.

Programa katılan Ak Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise Binali Yıldırımın Türkiye´de asrın projesi denilen birçok projeye imza atan bir isim olduğunu söyledi.

Programa katılan Ak Parti Bursa Milletvekili Binnur Karaburun ise Binali Yıldırım ?ın tüm Tükiye´ye hayırlı olmasını diledi.

Programa katılan Ak Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise 22 Mayıs Pazar günü yapılacak kongre ile büyük bir coşkuyla yolumuza devam edicez diye konuştu.

Programa canlı telefon bağlantısı ile katılan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise yaptığı konuşmada bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve Binali Yıldırım´ın Ak Partiyi ve Türkiye´yi daha da ileriye götüreceğini söyledi.