Tarih: 15.01.2014 19:03

AK PARTİ`DE YENİ GÖREV DAĞIMILI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Ak parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli yayınladığı yazlı basın açıklamsında ilçe yönetimindeki yeni görev dağılımını açıkladı.

Yapılan yazılı açıklamada 22 Ocak 2012 tarihinde yapılan kongre ile göreve gelen AKPARTİ ilçe yönetim kurulu üyeliğinden vefatı nedeniyle düşen Osman ÖZÜTÜRK, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi aday adayı olmak üzere istifa eden Adem DEMİREL, Alper TABAN, Hakkı BAYDAR, Asuman AKÇAY SAKALLI, Selahattin KÜLCÜ, Hüseyin BAYRAK ve Pervin BAYDAR?ın yerine yedek yönetim kurulu üyeliği listesinden Mahmut DURMUŞ, Orhan OKUR, Salih GÖCEN, İlhan HELVACI, Muharrem EMİNOĞLU, Murat ESİNER, Mustafa ÇAVUŞOĞLU ve Yusuf YÜCEDAĞ gelmiştir.

Yönetim kurulunun bu şekilde tamamlanmasıyla her biri aynı zamanda başkan yardımcılığı olan Yürütme Kurulu üyeleri de yeniden oluşturulmuştur. Buna göre Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına Mustafa ERSAN, Teşkilat Başkanlığına Ali TOPRAK, Seçim İşleri Başkanlığına Mehmet YILMAZ, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Ömer SEMİZ, Sosyal İşler Başkanlığına Fatma DURSUN, Dış İlişkiler Başkanlığına Nedim SEVİM, Yerel Yönetimler Başkanlığına Tahir YAZICI, Ekonomik İşler Başkanlığına Mehmet SARGIN, Halkla İlişkiler Başkanlığına Ayhan GÜLEÇ, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Serkan SEMİZ, Ar-Ge Başkanlığına Ahmet Sait GÜLEÇ ve İlçe Sekreterliğine Ahmet ERDEN getirildi.

Ayrıca bu görevlendirmelerle İhtisas Komisyonları, Mahalle, Belde ve Köy Koordinatörlükleri de yeniden belirlenmiş oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —