Tarih: 03.04.2014 17:48

AK PARTİLİLER KUTLAMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerden zaferle çıkan Ak Parti İlçe Teşkilatı, düzenlenen yemekte bir araya geldi. Uzun ve yorucu bir maratonun ardından elde edilen başarının kutlandığı yemeğe Ak parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

Yemekte ilk konuşmayı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, elde edilen başarıda emeği olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Halkın yüzde 55?lik desteği ile üçüncü kez Belediye Başkanı Seçilen Alinur Aktaş ise her türlü karalama kampanyasına rağmen seçimi kazandıklarının altını çizdi, isim vermeden MHP adayı Fikret Fidan?a göndermede bulundu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş konuşmasında beldelerdeki personel ile ilgili tasfiyeye gideceklerinin sinyalini de verdi.

Başkan Aktaş İnegöl?e bağlanan tüm belde ve köylerin Büyükşehir yasasının nimetlerini en geç bir yıl içinde bariz olarak göreceğini söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş yemeğin ardından tüm partililerle tek tek tokalaştı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —