Tarih: 02.11.2015 17:04

AK PARTİLİLERİN COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

 

26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde kesin olmayan sonuçların netleşmeye başlamasıyla birlikte ülkenin pek çok yerinde olduğu gibi Bursa´da da partililer ve vatandaşlar sokaklara döküldü. Bursa caddelerinde araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, araçlarından AK Parti bayrakları sallayarak sevinç çığlıkları attı. Bazı AK Partilerin caddelerde halay çektiği görüldü. Şehir merkezinde korna çalarak Konvoy halinde tur atan AK Partililerin seçim zaferini kutlamaları halen devam ediyor.

Aydın´da AK Parti´liler sokaklara döküldü.  Uzun araç konvoylarıyla cadde ve sokakları sirenlerle inleten AK Parti´liler, daha sonra AK Parti il binasının önünde bulunan Atatürk Kent Meydanı´nda toplandı. Burada şarkılar, türküler ve halaylar eşliğinde eğlenen kalabalığın coşkusu, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş´ın alana gelmesiyle zirveye ulaştı.

 Benzer görüntüler Kayseri´den de geldi. 1 Kasım seçimleri sonrasında AK Partinin iktidara gelmesine sevinen vatandaşlar zaferi Cumhuriyet meydanında davul çalarak, halay çekerek kutladı. Birçok vatandaş da ellerine AK Parti ve Türk bayrakları alarak Cumhuriyet meydanına koştu.

Edirne´de AK Parti adayı Rafet Sezen partide davul zurna eşliğinde karşılanırken, partide yaptığı konuşmada birliktelik çağrısında bulundu. 
TBMM´de 3 milletvekiliyle temsil edilen kentte, Ak Parti 1, CHP ise 2 milletvekili çıkardı. Sonuçların açıklanmaya başlanmasıyla birlikte AK Parti İl Başkanlığı´nda toplanan partililer, davul zurna eşliğinde kutlamalar yaptı. 

Mersin´de, resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, AK Parti il binası önünde toplanan yüzlerce kişi, seçim zaferini kutladı. 
Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte merkez Toroslar ilçesi Akbelen Bulvarı üzerinde bulunan AK Parti Mersin İl Başkanlığı önünde toplanan yüzlerce kişi, müzik eşliğinde halay çekip oyunlar oynayarak zaferi kutladı.


/kanal16.com.tr/2015-11/2/172000709b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —