Tarih: 01.08.2008 00:04

AK PARTİ`NİN KAPATILMA İSTEMİ REDDEDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin 4,5 aydır en önemli gündem maddesi olan AK Parti’ye açılan kapatma davası dün nihayet sonuçlandı. Anayasa mahkemesi başkanı Haşim kılıç, düzenlediği basın toplantısında Ak Parti’nin kapatılmadığı açıkladı.

 

Anayasa mahkemesi başkanı Haşim Kılıç’ın kararı açıklamasının ardından kararla ilgili değerlendirmeler gelmeye devam ediyor.

 

Bugün yüksek mahkemenin aldığı kapatmama kararını değerlendiren yenice belediye başkanı Ramiz yiğit, 2007 yılı yaşanan birçok olumsuz gelişmenin ardından kaybedilmiş yıl olarak geride bırakılıp 2008 e telafi yılı olarak bakılmıştı. Ancak 14 Martta açılan kapatma davası nedeniyle Türkiye’de her yönden sıkıntılı bir döneme girildi. Ancak, Ak parti hükümeti kapatılmayı hiçbir zaman düşünmeden hizmetlerine tüm hızıyla devam etti. Biz hukuka her zaman güvendik.  Bu yüzden Ak partinin kapatılacağını hiçbir zaman düşünmedik. Anayasa mahkemesi almış olduğu kararla tüm vatandaşlarımızı rahatlatmıştır. Alınan kararın Tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —