AK Parti 23.Yaşını kutluyor

AK Parti 23. Kuruluş yıl dönümü programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşiyor.

GÜNDEM 14.08.2024 14:23:00 0
AK Parti 23.Yaşını kutluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 23. kuruluş yıldönümü vesilesiyle AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda partililere hitap etti. Erdoğan, konuşmasında partinin 23 yıllık geçmişine vurgu yaparak, bugüne kadar partiye emeği geçen herkese teşekkür etti.

Erdoğan, "Bugün mutluyuz, gururluyuz. AK Parti ailesi olarak heyecanlıyız. 23’üncü yaşımıza ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek çıktığımız millete hizmet yolunda, bugün 23’üncü yılımızı devirdik. 23’üncü yılımız, 23’üncü yaş günümüz kutlu olsun," diyerek, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar geçen sürecin önemini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partinin 14 Ağustos 2001'deki kuruluşundan bu yana geçen 23 yılda, AK Parti'nin ülkeye ve millete hizmet sancağını iftiharla taşıyan herkese teşekkürlerini iletti. Erdoğan, "Kurucularımıza, Genel Başkanlarımıza, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, il, ilçe, belde başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, il, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, mahalle ve köy temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize ve bu günlere gelmemizde emeği geçen tüm isimsiz kahramanlara tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Erdoğan, AK Parti'nin 23 yıllık başarılarının, partinin geniş tabanlı desteği ve milletin gönlündeki yerine dayandığını belirterek, yoluna aynı kararlılıkla devam edeceklerinin altını çizdi.

Bursa'da kentsel dönüşüm dönemi

Bakan Göktaş: Sosyal medya düzenlemesi oldukça önemli

Hakan Fidan Gazze Barış Kurulu belgesini imzaladı

Numan Kurtulmuş: Soykırımın hesabı sorulmadan insanlığa huzur yok

Sadettin Saran’ın aylık geliri ortaya çıktı

Bursa'da müstakil ev alev alev yandı

TCMB faiz kararını açıkladı

Sadettin Saran adliyede

Yenişehir kapalı havuzuna kavuştu

Sanayinin yeni dili: Fabrikalarda ‘Dijital Ruh’ devrimi

Hemşire şiddeti kamerada: 5 günlük bebek engelli kaldı

İnegöl’de sabah saatlerinde şüpheli ölüm

İki kız kardeşin cinayet şüphelisi cezaevinde intihar etti

Kaza yapan altın firması yetkilisi Kanal 16’ya konuştu: 3 kilo altını bulduk

Bursa’daki cinayet davasında sanıktan çarpıcı savunma

Büyükşehir’den bahar havası

TBMM onayladı: En düşük emekli aylığı 20 bin lira

Avrupa Parlamentosu, AB-ABD Ticaret Anlaşmasını askıya aldı

Putin’den Grönland hesabı

Bedelli askerlikte 2026 sınıflandırma sonuçları açıklandı

Osmangazi'de mini voleybol coşkusu

Kontrolden çıkan otomobil can aldı

Bakan Fidan’dan KİB Genel Sekreteri’ne kabul

Nilüfer’de müziğin kültürel yolculuğu

İnegöl Belediyesi’nden kronik hastalara ücretsiz hastane servisi

İYİ Parti Anıtkabir'i ziyaret etti

Abdulkadir Uraloğlu: Trabzon-Ankara arası hızlı trenimizle 4,5 saate düşecek

Otobüste yolcuyu darbedip, 'Komutanımı çağırın' dedi: O anlar kamerada

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulup, bunun hesabını soracağız

Yere atılan izmaritin belediyeye 35 milyon liralık maliyeti

Yükleniyor