AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’tan İYİ Parti Milletvekili Toktaş’a tepki

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş’ın İnegöl Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamalara sert bir yanıt verdi.

BURSA HABER 4.09.2024 11:03:00 0
AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’tan İYİ Parti Milletvekili Toktaş’a tepki

Durmuş, Toktaş’ın İnegöl’ün sorunlarına ve yatırımlarına yeterince hakim olmadığını belirterek, eleştirilerini gündeme gelme çabası olarak nitelendirdi.

Durmuş, "İnegöl’ümüzde zaman geçirip şehrimizin sorunlarından, taleplerinden ve büyük gayretlerle gerçekleştirilen çalışmalardan belli ki haberdar değil!" diyerek Toktaş’ı eleştirdi. Durmuş, İnegöl'ün sağlık yatırımları konusunda AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman liderliğinde yoğun bir mesai harcandığını ifade etti. Ayrıca, İl Başkanı Davut Gürkan ve diğer milletvekilleri ve Sağlık Bakanlığı ile güçlü bir iletişim içerisinde olduklarını belirtti.

İnegöl Devlet Hastanesi’nin Başarısı ve Planlanan Gelişmeler

Başkan Durmuş, İnegöl Devlet Hastanesi’nin Bursa’nın dördüncü büyük hastanesi olduğunu ve nitelikli hizmet sunduğunu vurguladı. Randevu sorunlarına dair ülke genelinde zaman zaman sıkıntılar yaşandığını kabul eden Durmuş, "Bu sorunların çözümü için gerekli düzenlemeler ve çalışmalar yapılmaktadır" dedi.

İnegöl Devlet Hastanesi’nde önümüzdeki süreçte 8 ana branşta 7/24 uzman hekimlerin hizmet vereceği bir sistemin planlandığını belirten Durmuş, hastanenin bu özelliğiyle çevre ilçelerden gelen hastalara da hizmet sunduğunu hatırlattı. Geçtiğimiz ay toplamda 104.760 hastanın hastaneden sağlık hizmeti aldığını ifade eden Durmuş, “Böyle bir şehirde dönemsel olarak yaşanması muhtemel konuları dile getirerek gündeme gelme çabasından başka bir şey olmadığı kanaatindeyim” diye konuştu.

“Acil Servis Yoğunluğuna Müdahale Edeceğiz”

Başkan Durmuş, acil servisin yoğunluğuna da değinerek, geçen ay 24 saatte ortalama 1243 kişinin acil servisten hizmet aldığını, acil servisin aile hekimliği yerine tercih edilmesinin bu yoğunluğu artırdığını söyledi. Durmuş, "Bu bir mazeret değil elbette. Yaşanan sorunların çözümü ve yaşanması muhtemel sorunların önleyici tedbirlerini almaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Durmuş, Tıpta Uzmanlık Sınavı'nı kazanıp hastaneden ayrılan 8 doktorun yerine gelecek ay 30 yeni hekimin göreve başlayacağını duyurdu ve acil servis hizmetlerinin iyileşeceğini vurguladı.

Toktaş’a Mesaj: "Önce Bilgi Alın Sonra Açıklama Yapın!"

Durmuş, İYİ Parti Milletvekili Hasan Toktaş’a seslenerek, "Açıklama yapmadan önce yetkili arkadaşlarımızdan bilgi alın, sonra beyanlarda bulunun. Önce açıklama yapıyorsunuz, sonra bilgi almak için Başhekimliğin kapısını çalıyorsunuz, buradaki niyetinize ben anlam veremedim" dedi.

"Türkiye'nin Sağlıkta Dönüşümü Devam Edecek"

Durmuş, AK Parti olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin sağlık sisteminde devrim niteliğinde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirtti. "Sağlık alanına yapılan yatırımlarımız her geçen gün devam ediyor, vatandaşlarımızın en iyi şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı.

En düşük emekli aylığı için teklif yarın Meclis’te

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tazminat davası!

Fırtınada okul camı kırıldı, öğrenciler yaralandı

İnegöl Belediyesi’nden meydan düzenlemesi

Fenerbahçe’nin yıldız transferi Guendouzi İstanbul’da

Büyükşehir ekipleri, lodos'a karşı sahada

Şiddetli rüzgâr Sabiha Gökçen’de hava trafiğini aksattı

Hakan Fidan: "İslam İşbirliği Teşkilatı’nı olağanüstü toplama kararı aldık"

Aleyna Tilki’nin uyuşturucu test sonucu pozitif çıktı

Başkan Aydın, Namık Kemal Spor Kulübü’nü ziyaret etti

Anahtar Parti: “Bursa üretiyor, karşılığını alamıyor”

Bursa’da lodos alarmı: Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

MSB: Suriye’nin güvenliği bizim güvenliğimizdir

Nilüfer Meclisi’nde 20 dakikalık ara büyük krizi önledi

Halep’te SDG mevzilerine operasyon

Göktaş açıkladı: Destek ödemeleri yükseltildi

Bursa-Mudanya trafiğine kalıcı çözüm

İrfan Can Kahveci, Kasımpaşa kampına katıldı

TÜİK açıkladı: En kazançlı yatırım külçe altın

ABD’den ucuz Rus petrolüne yeni yaptırım adımı

Bursa’nın fethinin 700. yılına hazırlık

Osmangazi Meclisi 2026 Gündemiyle Toplandı

Yenişehir Belediyesi’nden rekor promosyon

Servis minibüsü, sac yüklü kamyona çarptı: 7 yaralı

Bursa'da tartıştığı ağabeyini sokak ortasında bıçakladı! O anlar kamerada..

ChatGPT’nin sınırları yeniden tartışılıyor

ABD: Venezuela petrolünü biz satacağız ve gelirleri kontrol edeceğiz

Motorine indirim geliyor!

Başkan Bozbey’e saldıran iki kişi serbest bırakıldı

Başkan Özdemir emeklileri dinledi

Yükleniyor