Tarih: 15.03.2024 09:47

AK Parti İnegöl'de tam gaz: 91 mahallede vatandaşla buluşma

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için hareketli bir süreç yaşanıyor. AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, seçim öncesinde tam kadro sahaya inerek kırsal mahalleleri ziyaret ediyor. İlçe Başkanı Mustafa Durmuş liderliğinde yapılan ziyaretlerde, vatandaşların ilgi ve teveccühü dikkat çekiyor. Başkan Durmuş, yapılan ziyaretlerde halkın beklentilerini dinleyerek yeni dönem projelerini anlatıyor.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde sahada tam kadro

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, seçim sürecinde sadece mahalle ziyaretleriyle değil, aynı zamanda sürekli olarak vatandaşların içinde bulunarak hizmet etme anlayışını sürdürüyor. Başkan Mustafa Durmuş, bu yaklaşımın partilerinin gücünü artırdığını belirtiyor. Yapılan ziyaretlerde, 91 kırsal mahalle tamamının ziyaret edilmesi ve vatandaşların gösterdiği ilgi, AK Parti'nin halk nezdindeki güvenini gösteriyor.

İnegöl yeni dönemi ve yeni projeleri heyecanla bekliyor

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşların coşkulu karşılamaları, yeni dönemin heyecanını ve beklentilerini de yansıtıyor. Belediye Başkanı Alper Taban'ın hazırladığı 154 proje, İnegöl halkı tarafından heyecanla bekleniyor. AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, seçim sonrası bu projeleri hayata geçirmek için vatandaşların güçlü desteğini arkasına alarak çalışmalarını sürdürecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —