Tarih: 16.09.2024 10:15

AK Parti MYK toplantısı: Kritik rapor masada

Facebook Twitter Linked-in

Toplantının ana gündem maddesini AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından Eylül ayında başlatılan "Türkiye Buluşmaları" programı oluşturacak. Parti yönetimi, sahada elde edilen verileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulmak üzere hazırladı.

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Medya ve Tanıtım Başkanı Hamza Dağ ve AR-GE Başkanı Mustafa Şen’in MYK’da sunum yapması bekleniyor. 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilen MKYK toplantısında alınan karar doğrultusunda, AK Parti’nin olağan kongre süreci

resmen başlamıştı. Teşkilat Başkanlığı, kongre sürecine ve Türkiye Buluşmalarının ilk etabına dair kapsamlı bir sunum gerçekleştirecek. Bu buluşmalar kapsamında 7’den 70’e toplumun her kesimi ile bir araya gelindi ve vatandaşların talepleri not edildi.

Ekonomi ve Yeni Anayasa Gündemi

Toplantıda, Türkiye Buluşmaları kapsamında elde edilen izlenimlerin yanı sıra, yeni yasama döneminde gündeme gelecek anayasa çalışmaları da değerlendirilecek. Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı başkanlığında Ekim ayında başlayacak yeni anayasa konferansları da MYK’da ele alınacak.

Ekonomide atılan adımlar ve hayat pahalılığı konusu da MYK'nın gündeminde olacak. Parti yönetimi ve bakanlar, sahada elde ettikleri verilerle vatandaşın sorunlarını çözme kabiliyetine dair detaylı değerlendirmeler yapacak.

Sonuçlar Erdoğan'a Sunulacak

MYK toplantısında, saha çalışmaları kapsamında alınan raporlar, seçmenin muhalefete bakışı ve hükümetten beklentiler masaya yatırılacak. Başkan Erdoğan, sahadan gelen sonuçları değerlendirecek ve partinin yeni stratejilerini şekillendirecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —