AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı kongre öncesi delegelerle buluştu

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, 2 Kasım Cumartesi günü saat 18:00’de gerçekleştirilecek 8. Olağan İlçe Kongresi öncesinde delegelerle bir araya geldi. Buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı kongre öncesi delegelerle buluştu
Haberi Sesli Oku
BURSA HABER 20.10.2024 13:36:00 0

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM) Orhangazi Salonu’nda düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Altepe ve parti kuruluşundan bu yana görev yapmış teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti teşkilatının başarısının ardındaki en önemli etkenin güçlü dayanışma ve birlik ruhu olduğunu vurguladı. Gürkan, “AK Parti’nin başarısının en önemli dinamiklerinden biri, teşkilat içerisindeki güçlü dayanışma ve birlik ruhudur. Bu ruh, sadece bugünün değil, geçmişte görev almış tüm başkanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte hareket ederek köklenmiştir. Geçmiş dönemlerde görev yapmış ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve mahalle başkanlarımızın bir araya geldiği buluşmalar, AK Parti’nin temel değerlerine bağlılığın ve ortak hedeflere kenetlenmenin en güzel göstergesidir.” dedi. 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Altepe ise güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan ile teşkilatın her zaman kenetlendiğini belirterek, “Bu birlik ve beraberlik, AK Parti’nin daha nice başarılarla yoluna devam etmesinin en büyük teminatıdır.” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, teşkilatın güçlenmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade ederek, “Bu birlik ve beraberlik, AK Parti’nin daha nice başarılarla yoluna devam etmesinin en büyük teminatıdır.” diyerek teşkilatın önemine vurgu yaptı. 

Toplantıya yoğun katılım gösteren mahalle başkanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi.