AK PARTİ YILDIRIM’A 16 BİN 500 YENİ ÜYE

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında Parti’ye 16 bin 528 üye kazandırdı.

SİYASET 14.11.2020 13:33:00 0
AK PARTİ YILDIRIM’A 16 BİN 500 YENİ ÜYE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ülke genelinde başlattığı ‘Gönül Seferberliği’, Yıldırım’da karşılık buldu. Temmuz ayında Türkiye genelinde başlatılan program kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, “Erdemliler Hareketi olarak başladıktan kısa süre sonra ‘Milletin İktidarı’na dönüşen AK Parti kadrolarına Yıldırım’ın desteği hep en üst noktada oldu. Hemşehrilerimiz her zaman Reis’imizin arkasında, bizim yanımızda oldu. Yıldırım, Türkiye sevdalısı AK kadrolara desteğini her geçen gün artırıyor” dedi.

ÜYE SAYIMIZ YÜZDE 20 ARTTI

Gönül Seferberliği kapsamında Bursa’ya 50 bin yeni üye kotası konulduğunu hatırlan Başkan Erbay, sürecin başlaması ile birlikte tüm kadrolarla sahaya indiklerini belirterek, “Liderimiz Cumhurbaşkanımızın bu çağrısı üzerine teşkilatımızın tüm kademeleri anında reaksiyon gösterdi. İlçe yöneticilerimiz, Belediye Başkanımız, belediye meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımız ile sahaya indik. Bu süreçte ilçemizdeki her mahallemize her sokağa ulaştık. Özellikle mahalle başkanlarımız çok büyük özveri gösterdi. Süreç boyunca partimize 16 bin 528 yeni üye kazandırarak üye sayımızı yüzde 20 arttırdık” diye konuştu.

AK PARTİ BİR GELENEK OLDU

Süreç boyunca en aktif çalışan teşkilatın Yıldırım olduğunu da belirten Başkan Erbay, “AK kadrolara yeni katılan arkadaşlarımız ile birlikte üye sayımız 100 bin bandına ulaştı. Nüfusu 700 bin olan bir ilçede 100 bin üyeye sahip olmak büyük bir başarı. Yıldırım’da, diğer partiler bizim üye sayımız kadar oy dahi alamıyor. Gönül Seferberliğimizde bizi mutlu eden diğer önemli bir konu ise özellikle gençlerimizin Partimize ve davamıza gösterdiği teveccüh. Yeni üyelerimizin büyük bir bölümünü gençler oluşturuyor. Bu bizi iki açıdan mutlu ediyor. Birincisi siyasete uzak olmakla, apolitik olmakla eleştirilen gençlerimizin siyasete ve davamıza gösterdiği ilgi. İkincisi ise AK Partili olmanın babadan oğula geçen bir gelenek haline geldiğinin göstergesi olmasıdır. Bu gençlerimiz, bizlerin ülkemizin geleceği olacağı için bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

MHP’nin 2 numarasından erken seçim için tarih

Davut Gürkan: "İyi ki AK Parti var, İyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var"

Harmancık’ta kafa kafaya çarpışma: 1’i ağır 3 yaralı

İnegöl’de forklift kazası can aldı

MHP'li Büyükataman: Terörsüz Türkiye siyasi tercih değil milli meseledir

Altın firmasından kaza açıklaması: Sabotaj yok

BBBUS hattı Havaist’e devredildi!

Borsa'da tarihi rekor: Bist 100 endeksi 13.000 puanı aştı

Marmarabirlik’ten üreticisine 860 milyon tl ödeme

İstanbulda'da 2 İETT otobüsü kafa kafaya çarpıştı

Orhangazi’de aranan 7 hükümlü yakalandı

Burdur’da yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı

Bursa’nın dahil olduğu siber operasyonda 68 şüpheli tutuklandı

İnegöl’de israfa karşı atıksız sofra

Osmangazi’de okuma ve tasarım buluştu

İnegöl’de 9 kaçak göçmen yakalandı

Bursa'da kentsel dönüşüm dönemi

Bakan Göktaş: Sosyal medya düzenlemesi oldukça önemli

Hakan Fidan Gazze Barış Kurulu belgesini imzaladı

Numan Kurtulmuş: Soykırımın hesabı sorulmadan insanlığa huzur yok

Sadettin Saran’ın aylık geliri ortaya çıktı

Bursa'da müstakil ev alev alev yandı

TCMB faiz kararını açıkladı

Sadettin Saran adliyede

Yenişehir kapalı havuzuna kavuştu

Sanayinin yeni dili: Fabrikalarda ‘Dijital Ruh’ devrimi

Hemşire şiddeti kamerada: 5 günlük bebek engelli kaldı

İnegöl’de sabah saatlerinde şüpheli ölüm

İki kız kardeşin cinayet şüphelisi cezaevinde intihar etti

Kaza yapan altın firması yetkilisi Kanal 16’ya konuştu: 3 kilo altını bulduk

Yükleniyor