AK Parti Bursa’da kongre süreci için geri sayım başladı. İlçe danışmalarında sona gelinirken, İl Danışma Kurulu Toplantısı tarihi de belli oldu.
Bursapost Haber Merkezi’nin edindiği bilgiye göre AK Parti’de kongre süreci startının verileceği İl Danışma Kurulu Toplantısı, 3 Ağustos’ta Merinos Atatürk Kongre Merkezi’nde yapılacak. Toplantıya AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Mustafa Varank, Bursa milletvekilleri, il, ilçe başkanları, ana kademe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yöneticiler katılacak.
İl Danışma Kurulu Toplantısı ile birlikte kongre süreci de başlayacak. İlçe kongrelerinin eylül ayında başlaması bekleniyor. Kongreler başlamadan, ilçe başkanlıklarında revizyon olacağı öne sürülüyor. Buna göre bazı ilçe başkanlarının istifası istenebilir.