Tarih: 02.04.2024 17:22

AK Parti'den 31 Mart değerlendirmesi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sırasında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Çelik'in açıklamaları şu şekilde:

Çelik, İstanbul'daki yangın faciasıyla ilgili olarak, "Tüm yönleriyle takip ediyoruz olayı. Bir eğlence mekanında ortaya çıkan bir yangın. Çeşitli ihbarlar var bununla ilgili olarak da değerlendirmeler yapılıyor. Sayın Valimiz oradadır. Sayın Cumhurbaşkanımız bilgi almaktadır sürekli. Gözaltılar var. İnşallah daha fazla can kaybı olmasın diye ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, 31 Mart seçimlerinden sonra gerçekleştirilen ilk MYK toplantısının değerlendirmesini yapan Çelik, şunları söyledi: "31 Mart tabiiki her seçimde olduğu gibi önümüzdeki dönemde izleyeceğimiz yol ve üreteceğimiz siyasetler açısından dönüm noktası olacaktır. Şimdiye kadar bu seçimle birlikte 18 kez milletin huzuruna çıktık. Şimdiye gösterilen tüm teveccühlere şükranlarımızı arz ediyoruz."

Çelik, ayrıca seçim sonuçlarını detaylı bir şekilde değerlendireceklerini ve milletin mesajını alarak siyasetlerini şekillendireceklerini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —